Вече можете да ползвате метрото и до Овергаз Арена

798

МетроДнес, 08.05.2015 година, бяха пуснати в експлоатация 3 станции от столичното метро, като достигането до Овергаз Арена става по-лесно от всякога.

Метростанцията Академик Александър Балан се намира на по-малко от километър от зала Овергаз Арена.

Допълнителното улеснение откъм достигане до залата, в която се играят повече от 95% от мачовете от Националната аматьорска лига по баскетбол, съвпада и с една годишнина.

Овергаз Арена9 Май 2014 година е денят, в който НАЛБ започва съвместна дейност с Овергаз Арена. И така вече 1 година голяма част от мачовете от НАЛБ се провеждат именно в Овергаз Арена. Искрено сме благодарни на ръководството на Овергаз Арена, че ни подаде ръка, за отношението, за коректността и за професионализма! Вече една година работим в абсолютен синхрон с целия екип на комплекса, гледаме в една посока и имаме желанието всичко да се случва точно както трябва. Не е случаен и фактът, че именно Овергаз Арена е може би най-подходящата зала за подобни мероприятия в град София. След 2 години и половина работа при меко казано незадоволителни условия, за които дори не искаме да се сещаме, сме изключително щастливи, че срещнахме хора, с които може да се работи по утвърдени европейски норми и напълно безпроблемно. Не е случайна и оценката, която поставиха участниците в НАЛБ на материалната база – над 9.50 по десетобалната система. По-висока оценка има единствено цялостната организация в НАЛБ – над 9.80. Повече по въпроса можете да прочетете ТУК. Още веднъж, дълбок поклон пред ръководството и целия екип, допринасящ за приятните изживявания на територията на Овергаз Арена!