Вече сме над 25 хиляди!

906

25 000 харесвания за страницата на НАЛБ във Фейсбук!

Страницата на Националната аматьорска лига по баскетбол във Фейсбук е създадена на 26.08.2011 година, като никога не е сменяно името й. Ето, че на 21.04.2020 година вече станахме над 25 хиляди.

Поклон!

Благодарим сърдечно за доверието и подкрепата!

Това да има 25 000 души (вече дори 25 042), които приветстват и харесват дейността ни, е огромна чест и признание за всичко през изминалите 9 години. Освен това е и допълнителна мотивация да продължим да даваме всичко от себе си, правейки най-доброто за баскетбола в България.

От много години НАЛБ е най-голямата баскетболна общност у нас, но вие, хората които вече сте над 25 хиляди (в пъти повече от която и да е друга баскетболна общност у нас), ни карате да си дадем сметка за това колко дълъг път сме изминали.

Горди сме, че все повече хора приветстват съществуването и развитието на НАЛБ.

Това да има българска баскетболна страница във Фейсбук с 25 хиляди харесвания беше наивна мечта, но ето, че вече е реалност.

Без вас НАЛБ нямаше да бъде баскетболна организация номер едно в България и в това отношение!

Радваме се, че и в ситуацията, в която се намираме, любовта към играта е по-силна от всичко останало.

Надяваме се скоро да можем да се видим и в залата.

Благодарим, че заедно показахме, че когато сме обединени около една положителна кауза и не пестим усилия, работейки за нея, резултатите не закъсняват!

Благодарим за признанието!

За нас е чест!

На 18.02.2020 година пък достигнахме и над 1000 абоната в YouTube канала на НАЛБ! Използваме възможността да благодарим и за това признание!

Вече имаме 1016 абоната в YouTube канала на НАЛБ и над 410 хиляди прегледа на съдържанието ни.

Благодарим за сериозната активност, когато говорим и за сайта на НАЛБ! Дори по време на настоящата ситуация, в която се намираме, десетки хиляди души посещават сайта на НАЛБ на седмична база.

Благодарим!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ