Вижте последните трансфери на полусезона (четвърта част)

343

НАЛБВижте трансферите и новопривлечените състезатели по време на паузата между първия и втория полусезон:

Част 1
Част 2
Част 3

Напомняме: между първия и втория полусезон в първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2015/2016 всеки отбор може да прибави до трима състезатели в състава си (стига да не надвишава бройката от 19 картотекирани). Интересното е, че от този сезон са разрешени и трансферите между отборите, които участват в НАЛБ, стига обаче отборите да са от различни дивизии (т.е. състезател, който досега е бил в отбор в първа дивизия може да премине в отбор от втора по време на паузата и обратното).

Трансферният прозорец за отборите в първа дивизия е затворен, като в първите 3 части можете да откриете всички движения по отборите от първа дивизия. За втора дивизия пък трансферният прозорец се затваря днес, 08.01.2016 година, в 21:00 часа.

Това е последната статия, съдържаща трансфери на отборите от втора дивизия, а в случай, че има нови такива до крайния срок, статията ще бъде редактирана и ще бъде описано кои трансфери са публикувани след обновяването. В реално време във Фейсбук пък ще обявим, когато трансферният прозорец и за втора дивизия затвори и ще напишем дали има нови движения по отборите, за да е напълно ясно, че срокът ще бъде спазен за абсолютно всички.

А сега ви представяме най-новите трансфери:

  1. Фантомс – отборът привлича трима нови състезатели за НАЛБЦветан Колев, Калеб Акенс и Вутомир Павлов
  2. Скритите Лимонки – един от новите състезатели в тима е дългогодишният представител на Блейдс Димитър Христов (той беше и в Драфта), другите новопривлечени състезатели не са играли в НАЛБ до момента – Виктор Марков и Павлин Русев
  3. Спартанс – към тима се присъединяват двама нови състезатели за НАЛБАлександър Герин и Васил Бурнаски

И няколко уточнения, които правим отново:

  • Отборите, чиито трансфери са описани в статията, имат пълното право да добавят нови състезатели според правилата (това, че е описан един трансфер на даден отбор, например, не означава, че този отбор няма да се възползва и от останалите си до края на трансферния прозорец).
  • Трябва да отбележим, че при трансфер, съответният състезател ще фигурира в отборните профили и на двата отбора за сезона, от които е бил част. В профила на състезателя пък ще бъде упоменато специално, че е бил трансфериран на полусезона, тъй като в статистиката от сезона ще бъде изписано само името на последния (втория) отбор, от който е бил част.
  • За тези, които искат да играят в НАЛБ, но нямат отбор или за отборите, които търсят състезатели, не забравяйте за секцията Драфт в сайта на НАЛБhttps://nalb.bg/драфт/

Малко след 21:00 часа днес очаквайте и редакция на статията относно края на трансферния прозорец във втора дивизия.

Редакция (08.01.2016 година, 21:01 часа): Преди края на трансферния прозорец за отборите от втора дивизия освен всички изброени в четирите статии бяха направени и следните два трансфера: отборът на Гуми-Нет привлича нов състезател за НАЛББоян Петров, а отборът на БГО Софтуер ще ползва услугите също на нов състезател за НАЛБ – Апостолис Косконас.