Вижте движенията по отборите на полусезона (трета част)

450

НАЛБВижте трансферите и новопривлечените състезатели по време на паузата между първия и втория полусезон:

Част 1
Част 2

Напомняме: между първия и втория полусезон в първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2015/2016 всеки отбор може да прибави до трима състезатели в състава си (стига да не надвишава бройката от 19 картотекирани). Интересното е, че от този сезон са разрешени и трансферите между отборите, които участват в НАЛБ, стига обаче отборите да са от различни дивизии (т.е. състезател, който досега е бил в отбор в първа дивизия може да премине в отбор от втора по време на паузата и обратното).

Трансферният прозорец за отборите в първа дивизия се затваря в 21:00 часа на 06.01.2016 година, а за отборите във втора дивизия – в 21:00 часа на 08.01.2016 година.

Това е последната статия, съдържаща трансфери на отборите от първа дивизия, а в случай, че има нови такива до крайния срок, статията ще бъде редактирана и ще бъде описано кои трансфери са публикувани след обновяването. В реално време във Фейсбук пък ще обявим, когато трансферният прозорец за първа дивизия затвори и ще напишем дали има нови движения по отборите, за да е напълно ясно, че срокът ще бъде спазен за абсолютно всички. За отборите във втора дивизия ще има още една статия – малко преди края на трансферния прозорец.

А сега ви представяме най-новите трансфери:

  1. Кучетата от Младост Б – тимът привлича Александър Митев, за когото предстои да направи своя дебют в НАЛБ
  2. Саут Парк – новото попълнение в отбора е Кирил Пехливанов, който е играл за отборите на Костенец и София Суперсоникс
  3. Политехника – към тима се присъединява нов състезател за НАЛБПетър Петъков
  4. ДюдсКрум Багашев, който не е играл в НАЛБ до момента, е новото попълнение в отбора
  5. Джедай Мастърс – в тима акостират Цветомир Колев и Станимир Павлов, които ще запишат първи минути в НАЛБ
  6. Кралете – отборът ще ползва услугите на новия състезател за НАЛБ Денис Градинар
  7. Олд Старс 22 – с трансфер от Монстарс в тима пристига Светослав Димитров, а отборът привлича и двама нови състезатели за НАЛБКамен Атанасов и Александър Тенев
  8. Спортни Настилки-Зуум Дизайн – към тима се присъединява Александър Овчаров, който през миналия сезон беше част от Найки
  9. Микс – отборът има 3 нови попълнения, като Иван Иванов беше част от отбора на Тънкаж в турнира за купата през сезон 2014/2015 (Микс е наследник на Тънкаж), а другите двама не са играли в НАЛБ все още – Георги Георгиев и Любомир Недков
  10. Кучетата от Младост – новопривлеченият състезател е Николай Асенов, който не е играл в НАЛБ до момента
  11. ТУ-София – отборът картотекира нов състезател за НАЛБПламен Пелтеков

И няколко уточнения, които правим отново:

  • Отборите, чиито трансфери са описани в статията, имат пълното право да добавят нови състезатели според правилата (това, че е описан един трансфер на даден отбор, например, не означава, че този отбор няма да се възползва и от останалите си до края на трансферния прозорец).
  • Трябва да отбележим, че при трансфер, съответният състезател ще фигурира в отборните профили и на двата отбора за сезона, от които е бил част. В профила на състезателя пък ще бъде упоменато специално, че е бил трансфериран на полусезона, тъй като в статистиката от сезона ще бъде изписано само името на последния (втория) отбор, от който е бил част.
  • За тези, които искат да играят в НАЛБ, но нямат отбор или за отборите, които търсят състезатели, не забравяйте за секцията Драфт в сайта на НАЛБhttps://nalb.bg/драфт/

Малко след 21:00 часа днес очаквайте и редакция на статията относно края на трансферния прозорец в първа дивизия, а малко преди края на възможността и за отборите от втора дивизия да се подсилят – очаквайте и нова статия.

Редакция (06.01.2016 година, 21:01 часа): Преди края на трансферния прозорец за отборите от първа дивизия освен всички изброени в трите статии беше картотекиран Владимир Петров в отбора на Хелга. Трансферният прозорец за първа дивизия е затворен!