Вижте съставите на Брикс и Норт Уест за мача за суперкупата на НАЛБ

508

Брикс - Норт УестКакто знаете, мачът за суперкупата на НАЛБ ще се проведе на 13.09.2015 година, Неделя, от 16:30 часа в зала Овергаз Арена. Срещата противопоставя шампионите от Брикс и носителите на купата от Норт Уест, а ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Като част от регламента за мача за суперкупата е отборите да предадат списъци със състезатели, които картотекират за предстоящия сезон. Именно тези състезатели ще могат да вземат участие в срещата на 13 Септември. За да не бъдат ощетени двата тима обаче, те ще имат възможност да допълват своите състави до крайния срок за картотека, който е валиден и за всички останали участници.

Отборът на Брикс ще може да разчита на петнадесетимата състезатели, които бяха картотекирани в турнира за купата на НАЛБ от сезон 2014/2015. Ето го целия състав на Брикс:

Мартин Горунов
Христо Георгиев
Серафим Георгиев
Николай Кръстев
Филип Сребров
Теодор Александров
Георги Пашов
Ивайло Константинов (капитан)
Симеон Георгиев
Александър Иванов
Веселин Господинов
Петрослав Зафиров
Петър Георгиев
Иван Николов
Кристиян Райчев

Треньор: Николай Кръстев

От Норт Уест също картотекират 15 състезатели, от които ще могат да избират кои 12 да вземат участие в мача за суперкупата. В състава на носителите на купата има няколко промени спрямо състезателите, които вдигнаха купата на НАЛБ. Ангел Ташков и Михаил Синапов не са картотекирани в Норт Уест, а центърът на Антураж Златан Ковчазов е новата „придобивка“ в тима. Ето го и целия състав на Норт Уест:

Борил Кънчев
Леон Лалов
Димитър Минев
Емил Петров
Георги Пеков
Севделин Манчев
Петър Петков
Калоян Радев
Владимир Миленков
Калоян Николов (капитан)
Борис Маринов
Радослав Томов
Златан Ковчазов
Христо Манолов
Петър Радев

Треньор: Леон Лалов

Имайки предвид факта, че във финала на турнира за купата Брикс беше със същия състав, Норт Уест – с почти същия, а срещата беше интересна и напрегната през цялото време, определено можем да очакваме още един спектакъл между тези два отбора.

Преди мача за суперкупата организираме мач за състезателите в драфта, като повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието относно мача за суперкупата във Фейсбук.

13 Септември 2015 година, Неделя, 16:30 часа, Овергаз Арена.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG