Вижте съставите на Брикс и Спортни Настилки-Зуум Дизайн за мача за суперкупата на НАЛБ

677

НАЛБКакто знаете, мачът за суперкупата на НАЛБ ще се проведе на 11.09.2016 година, Неделя, от 16:30 часа в зала Овергаз Арена. Срещата противопоставя шампионите от Брикс и носителите на купата от Спортни Настилки-Зуум Дизайн, а ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Напомняме, ча записването за сезон 2016/2017 в Националната аматьорска лига по баскетбол продължава, като до неговия край има по-малко от седмица! ТУК можете да прочетете повече по въпроса, а ТУК – да видите актуалната бройка на записаните отбори.

Като част от регламента за мача за суперкупата е отборите да предадат списъци със състезатели, които картотекират за предстоящия сезон. Именно тези състезатели ще могат да вземат участие в срещата на 11 Септември. За да не бъдат ощетени двата тима обаче, те ще имат възможност да допълват своите състави до крайния срок за картотека, който е валиден и за всички останали участници.

БриксОтборът на Брикс картотекира 13 от 16-те състезатели, които триумфираха с титлата през сезон 2015/2016 – за момента в състава не попадат Петър Георгиев, Христо Георгиев и Мартин Горунов. Към тима се присъединява и един нов състезател – Йордан Янков. Ето го целия състав на Брикс:

Хрисимир Димитров
Николай Кръстев
Филип Сребров
Теодор Александров
Георги Пашов
Ивайло Константинов (капитан)
Симеон Георгиев
Александър Иванов
Веселин Господинов
Петрослав Зафиров
Иван Николов
Кристиян Райчев
Серафим Георгиев
Йордан Янков

Треньор: Николай Кръстев

Спортни Настилки-Зуум ДизайнОт Спортни Настилки-Зуум Дизайн картотекират 13 състезатели, от които ще могат да избират кои 12 да вземат участие в мача за суперкупата. Носителите на купата на НАЛБ за сезон 2015/2016 също запазват повечето от състезателите, които изведоха тима до най-големия му успех в историята до момента. Двамата, които не са картотекирани за предстоящия сезон в Спортни Настилки-Зуум Дизайн, а допринесоха с изявите си за спечелването на купата, са Дамян Стоянов и Драгомир Цанов. Ето го и целия състав на Спортни Настилки-Зуум Дизайн:

Георги Дангалаков
Борис Матраков
Атанас Даракчиев
Георги Тилов (капитан)
Петко Тинчев
Петър Данчев
Борис Монов
Димитър Талов
Виктор Виденов
Светлин Йочев
Николай Мораров
Димитър Ганчев
Иван Тилев

Треньор: Виктор Виденов
Помощник-треньор: Цветан Маринов

Имайки предвид съставите на двата отбора и двубоите помежду им в миналото, определено можем да очакваме още една изключително интересна и напрегната среща, баскетболен спектакъл за всички фенове на любимата игра.

Преди мача за суперкупата организираме мач за състезателите в драфта, като повече по въпроса можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието относно мача за суперкупата във Фейсбук.

11 Септември 2016 година, Неделя, 16:30 часа, Овергаз Арена.

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG