Вижте съставите на отборите и програмата за турнира на НАЛБ в Източна България

521

НАЛБВ Събота, на 29.04.2017 година, стартира турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Източна България за сезон 2016/2017. ТУК можете да откриете повече информация.

Радваме се, че ще успеем да проведем турнир в региона. За съжаление не всички желаещи успяха да се включат, но пък се надяваме, че тези, които се записаха за турнира на НАЛБ в Камчия далеч няма да останат разочаровани.

Пълната програма за груповата фаза може да бъде открита ТУК.

Резултатите от турнира ще могат да бъдат откривани ТУК, а временното (а след това и крайното) класиране – ТУК.

Сега на вашето внимание представяме съставите на всички отбори, които ще вземат участие в турнира на НАЛБ в Източна България.

  1. Блейдс (Бургас)
  2. Спорт и здраве (Кърджали)
  3. Акулите (Бургас)
  4. София Лайънс
  5. София Хоукс

Сега на вашето внимание представяме и програмата за елиминационната фаза. След като станат ясни полуфиналистите (а след това и финалистите), програмата ще бъде налична и в секцията Програма в сайта на НАЛБ.

Източна България

Отново напомняме и че преди мача за трето място ще се проведат и конкурсите, в които участие могат да вземат всички участници – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки.

Благодарим още веднъж на всички за интереса и доверието! Ще се радваме да видим всички фенове на баскетбола в Камчия между 29 Април и 1 Май! Надяваме се, че няма да разочароваме никого.