Вижте съставите на отборите и програмата за турнира на НАЛБ в Южна България

546

Южна БългарияУтре, 03.03.2017 година, стартира турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България за сезон 2016/2017. ТУК можете да откриете повече информация.

В следващите 3 дни Перущица ще бъде баскетбол, като за нас е чест, че успяхме да съберем всички желаещи отбори от региона, към които се прибавиха участници и от още краища на страната, а и чуждестранен такъв.

Пълната програма за груповата фаза може да бъде открита ТУК.

Резултатите от турнира ще могат да бъдат откривани ТУК, а класиранията в отделните групи – ТУК.

Сега на вашето внимание представяме съставите на всички отбори, които ще вземат участие в турнира на НАЛБ в Южна България.

Група А
1. Локомотив София
2. Хебър (Пазарджик)
3. Паляците (София)

Група Б
1. Спорт и здраве (Кърджали)
2. Мечките (София)
3. Майна Таун (Пловдив)

Група В
1. Младост-Босилеград (Сърбия)
2. Атлетик 95 Куклен
3. ТУ-Пловдив

Група Г
1. Джобтайгър Дюдс (София)
2. София Лайънс
3. Компакт Баскет (Пловдив)

Кой е вашият фаворит?

Сега на вашето внимание представяме и програмата за елиминационната фаза. След като станат ясни класиранията в групите, програмата ще бъде налична и в секцията Програма в сайта на НАЛБ.

Отново напомняме и че преди мача за трето място ще се проведат и конкурсите, в които участие могат да вземат всички участници – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки.

Програма - Южна България

Благодарим още веднъж на всички за интереса и доверието! Ще се радваме да видим всички фенове на баскетбола в Перущица в следващите 3 дни! Надяваме се, че няма да разочароваме никого.