Втора зала, семинари и нови сътрудници

557

ТриадицаЗала Триадица е втората зала, след Овергаз Арена, в която ще се провеждат срещи от НАЛБ. Това беше наложено заради сериозната заетост на зала Овергаз Арена, както и заради изключително сериозната бройка на участващите отбори в НАЛБ.

Както знаете, от сезон 2013/2014 двубоите от НАЛБ се играят в зала Овергаз Арена. Знаете и че продължаваме работата си с Овергаз Арена и през сезон 2014/2015, като сме възхитени както от условията, така и от отношението там. При бройката на отборите в НАЛБ за сезон 2014/2015 обаче, няма как да продължим да провеждаме срещите от лигата само в една зала. Днес официално стана ясно, че втората зала, която ще се използва от НАЛБ, е зала Триадица.

Къде какви двубои от НАЛБ ще се играят?

В Събота и Неделя всички срещи ще се играят в Овергаз Арена, като на ден ще се провеждат по 6 мача.

В Понеделник и Сряда пък ще се играят по 2 мача в зала Триадица, като началният час на първата среща е 20:00 часа.

С други думи, 12 срещи на кръг ще се провеждат в Овергаз Арена, а 4 – в Триадица (общо за мъжкото и женското първенство). Разбира се, възможни са изключения, но със сигурност това е общият случай, към който ще се стремим.

Статистици и фотографиМеждувременно, от НАЛБ проведохме първия си семинар за сезон 2014/2015 за статистици, както и за фотографи. Благодарим на всички за сериозното отношение и отдадеността!

В секция „За нас“ в сайта ни можете да намерите имената на всички, които ще бъдат ангажирани като длъжностни лица по време на срещите от НАЛБ – съдии, секретари, статистици, фотографи. Секцията можете да видите ТУК, както и в долното меню на сайта на НАЛБ.

Съдии и секретариПроведен беше и първият семинар за сезон 2014/2015 за съдии и секретари в НАЛБ. Въпреки сериозните си качества и опит, всички длъжностни лица подходиха изключително сериозно и отговорно, за което благодарим!

Олимп

Вероятно тези от вас, които следят страницата на НАЛБ във Фейсбук, знаят и че продължаваме съвместната си дейност с фитнес Олимп. Участниците в НАЛБ и през сезон 2014/2015 ще ползват сериозни отстъпки във фитнеса. Как ще удостоверявате, че сте участник в НАЛБ? Със състезателната си карта.

Друго нещо, на което трябва да обърнем внимание, е че все повече отбори в НАЛБ имат сайтове и Фейсбук страници, което отново демонстрира огромния интерес. Вижте списък на тимовете, които отразяват участието си в НАЛБ:

Дефект: https://www.facebook.com/BCDefekt
Ботев 2012: http://botev2012.com/ и https://www.facebook.com/botev2012
Блейдс: https://www.facebook.com/Bladesbasket
Лъвовете: https://www.facebook.com/Lyvovete
Кучетата от Младост: https://www.facebook.com/dadoggzz
Шаркс (Жени): https://www.facebook.com/pages/Sharks/140676279312729
Балкан Лейдис (Жени): https://www.facebook.com/pages/Balkan-Ladies/200617086645473
София Хоукс: https://www.facebook.com/sofiahawks2014
Флай Болърс (Жени): https://www.facebook.com/flyballersbg
Вълците: https://www.facebook.com/pages/Вълците/809974602398846
София Лайънс: https://www.facebook.com/sofialions
София Булс: http://thescoutnotebook.com/teams/view/4
Жан Плод: https://www.facebook.com/JanPlodBasket
Брикс: https://www.facebook.com/pages/Bricks-Basketball-Team/233735359999352

Надяваме се, че списъкът ще става все по-дълъг.

ГедонСтартираме и ново сътрудничество, с друг фитнес – Gedon. И отново със сериозни отстъпки. По този начин вече участниците в НАЛБ ще имат и избор.

Повече по въпросите със сътрудничествата можете да четете в страницата на НАЛБ във Фейсбук. Лесно можете да видите фирмите и организациите, с които работим, посещавайки секцията ни с партньориТУК и в горното меню на сайта ни.

Очаквайте още много информация, снимки и интервюта, както в сайта на НАЛБ, така и в страницата на НАЛБ във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG