Десети кръг в Централна България – следете на живо срещите

339

НАЛБВ Събота, 23.04.2016 година, ще се изиграе десетият кръг от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016 в Централна България.

Както ви информирахме ТУК, отборите в Централна България са 6, което означава, че във всеки кръг се играят по 3 мача.

Град Велико Търново ще бъде домакин на десетия кръг. Предстоящите срещи ще се играят в зала Ивайло. ТУК можете да намерите повече информация относно градовете, в които ще се играят срещите от първенството на НАЛБ в Централна България. Кръгове се провеждат както във Велико Търново, така и в Габрово, и в Троян. Пълната програма за редовния сезон пък може да бъде намерена ТУК. След края на десетия кръг, който е последен в редовния сезон, ще останат да бъдат изиграни единствено две отложени срещи, след което ще стартират и плейофите в първенството на НАЛБ в Централна България.

Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Срещите няма да бъдат излъчвани на живо с картина, но пълните видеозаписи от тях ще могат да бъдат намерени в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos.

Статистиките ще бъдат излъчени на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Ето ги и линковете за статистиките от предстоящите срещи от десетия кръг за сезон 2015/2016 в Националната аматьорска лига по баскетбол в Централна България:

23.04.2016 година, Събота – Ивайло (Велико Търново)
13:00 Политехника (София) – Академик Свищов
15:00 Велико Търново – Ти Ес Ди Сървисиз-Троян
17:00 Чардафон-Орловец (Габрово) – Перестройка (Велико Търново)

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG