Звезден уикенд на НАЛБ – ново видео от конкурсите

1243

Звездният уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018 се проведе на 17.12.2017 година, като включваше цели 4 двубоя, 10 конкурса, игри, забавни моменти, шоу програма и много положително настроение. ТУК можете да намерите множество снимки от Коледния празник на НАЛБ.

ТУК пък ще откриете пълен запис от различни камери на всичко, което се случи по време на звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018.

ТУК можете да откриете изключително много и интересна информация относно всичко, което предстоеше на традиционния празник на НАЛБ.

ТУК ще откриете пълна информация относно звездния уикенд на НАЛБ за сезон 2017/2018.

Сега на вашето внимание представяме ново обработено видео от индивидуалните конкурси и състезания:

Трета дивизия

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари победи Петър Трендафилов от Ръш Баскетбол. Втори остана Ангел Братанов от Ремонт Експерт. В шоуто се включиха и Зоя Станоева от Пистолет, и Светла Георгиева от Фантомс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки победител стана Емил Гергински от ПистолетТодор Тодоров от Мечките завърши на второ място, а трети остана Драгомир Цанов от Ремонт Експерт.

Втора дивизия

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари за трета поредна година победи Димитър Колев от Дървоядите. В подножието на върха остана Иван Томов от Кучетата от Младост Б. На трето място се нареди Марио Юруков от София Ентъртейнмънт.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки победител стана Красимир Василев от Рапидо Куриери. Втори завърши Христо Владимиров от Паляците, а на трето място приключи Димитър Йошев от Фитстоун.

Първа дивизия

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари победи Мартин Механджиев от София Хоукс. Той се наложи драматично и след продължение над Огнян Касабов от Ероус. Трети остана Цветомир Найденов от София Лайънс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки номер едно стана Огнян Касабов от ЕроусГеорги Чакъров от Ероус завърши на второ място. Поради лични причини третият финалист Николай Истатков от София Лайънс не успя да вземе участие, което пък даде нова възможност на Александър Кирицов да направи шоу за многобройната публика.

Конкурс по забивки

В конкурса по забивки, обединяващ участниците и от трите дивизии в НАЛБ, имаше много невероятни и атрактивни изпълнения. Журито на конкурса беше в състав Светослав АлексиевИван Паничерски и Огнян Касабов. В крайна сметка след наистина изключителна надпревара триумфира Константин Коев от ФитСпо Баскет. Втори остана Деян Михов от Кралете, а на трето място завърши Димитър Гатев от Торнадо.

Игра с публиката

Разбира се, както винаги имаше и игра с публиката, като ТУКТУКТУКТУК и ТУК можете да откриете снимки по въпроса.

И едно бонус видео