Кракра ТВ с нови репортажи за първенството на НАЛБ

1690

Представяме нови 2 репортажа на Кракра ТВ относно първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020.

ТУК може да откриете и първия подобен материал, който публикувахме.

И двата репортажа съдържат и интервюта с Николай Горанов – треньор на отбора на Миньор 2015 (Перник), който участва във втора дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020.

Повод за първия материал са победите на Миньор 2015 (Перник) над Атлетик 95 Куклен (среща от четвъртия кръг във втора дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020) и Джобтайгър Дюдс (среща от петия кръг във втора дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020). Материалът е излъчен по телевизия Кракра.

От телевизията обобщават, че първенството на НАЛБ става все по-интересно, а на фона на отличната организация на НАЛБ за отборите не остава нищо друго освен да се наслаждават на любимата си игра.

ТУК ще откриете интервюто в официалните канали на телевизия Кракра.

Повод за втория материал е победата на Миньор 2015 (Перник) над Фантомс (среща от шестия кръг във втора дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020). Материалът е излъчен по телевизия Кракра.

От телевизията изтъкват и факта, че тимът от Перник вече оглавява временното класиране във втора дивизия, а двубоите от първенството на НАЛБ са все по-интригуващи.

Николай Горанов пък акцентира на равнопоставеността между всички участващи отбори и състезатели в НАЛБ, като за пореден път се изказва изключително ласкаво за организацията на НАЛБ като цяло. Той допълва, че НАЛБ предоставя възможността на представителите на Миньор 2015 (Перник) да мислят само и единствено за баскетбол, а любовта към играта се проявява с всичките си красиви страни.

ТУК ще откриете интервюто в официалните канали на телевизия Кракра.

Благодарим за положителната оценка за дейността ни! Благодарим сърдечно и на телевизия Кракра за вниманието и интереса към НАЛБ!

С удоволствие ще публикуваме и други интервюта и материали на различни медии във връзка с дейността на НАЛБ.