НАЛБ е съорганизатор на Коледен турнир в Добрич

563

Коледен турнир в ДобричОт Националната аматьорска лига по баскетбол не планираме да почиваме по празниците.

Още утре, на 25.12.2015 година, част от екипа на НАЛБ заминава за Добрич, където на 26.12.2015 година ще се проведе Коледен турнир.

Коледен турнир в ДобричТурнирът е съвместна инициатива на Българското баскетболно общество и Националната аматьорска лига по баскетбол. Радваме се, че още веднъж през 2015 година ще можем да затвърдим и чудесните си взаимоотношения и сходни възгледи с ББО.

Разбира се, благодарим сърдечно и на домакините от Добрич за поканата!

Интересът към турнира е огромен, като в него ще участват цели 11 отбора. 11 отбора от Добрич, Варна, София и други ще играят баскетбол на Коледа! Радваме се изключително много и тъй като това ще е първата проява на НАЛБ в Източна България, а се надяваме и да бъде едва първата инициатива във връзка с центъра на НАЛБ във Варна и Добрич, за който можете да прочетете повече ТУК.

Коледен турнир в ДобричДомакините от Добрич вече изтеглиха жребия за турнира, като 11-те тима ще бъдат разделени в 4 групи, както се вижда и на снимката.

Коледен турнир в ДобричТурнирът ще се проведе в залата на парк хотел „Изида“, а на снимката виждате и пълната програма.

Разбира се, имайки предвид огромния интерес и фактът, че всеки отбор ще изиграе няколко мача за един ден, срещите няма бъдат с пълно време, но със сигурност това няма да повлияе негативно на настроението на участниците.

От Националната аматьорска лига по баскетбол ще се погрижим и за обслужването на срещите, за снимковия материал, както и за видеото от турнира. Разбира се, можете да разчитате и че статистиката от всяка среща ще може да бъде проследявана на живо, като допълнително ще публикуваме линкове за целта. Участниците ще могат да гледат видеото на запис, тъй като условията в залата не позволяват да се излъчва на живо. Не се съмняваме в чудесните организаторски способности на домакините от Добрич, като за това говори и фактът, че турнирът е традиционен. Ние от своя страна поемаме ангажимент, че ще дадем всичко от себе си, за да може Коледният турнир в Добрич да остави трайни и максимално много положителни следи у всички участници и зрители. Самият факт, че тази част от екипа на НАЛБ, която ще пътува за турнира, ще прави всичко абсолютно безвъзмездно и ще си заплаща всички разходи, говори достатъчно за намеренията ни. Просто искаме баскетболът да се развива и правим, и ще продължаваме да правим всичко по силите си, за да допринасяме именно за това.

Благодарим още веднъж за поканата! За нас е чест!

Вярваме, че това ще е още една крачка към постигането на една от целите пред НАЛБ и ББО – баскетболът да обединява!

*Продължаваме да вярваме*