Програмата до края на първия полусезон е готова

680

От НАЛБ се радваме да обявим, че програмата до края на първия полусезон от настоящия сезон 2023/2024 е готова. Тя може да бъде открита в сайта на НАЛБ.

ПРОГРАМА

В профила на всеки един отбор може да откриете и програмата за всички двубои на тима до съответната дата.

Настоящият материал е продължение на този отпреди 2 дни, с който обявихме програмата до 29.10.2023 година включително.

По план първият полусезон трябва да завърши на 14.01.2024 година. На този етап все още няма да публикуваме програмата за втория полусезон, за да имаме възможност в следващите кръгове да преценим дали ще е необходимо удължаване на първия полусезон вследствие на отложени двубои (и ако да – с колко).

При 12 отбора в дивизия и без прекалено много отложени срещи първият полусезон ще може да завършва преди Коледните и Новогодишните празници, както се случваше в продължение на много години в НАЛБ. Както вече знаете и както обявихме и ТУК, визията ни от сезон 2024/2025 е именно въпросният регламент по отношение на разпределението на отборите по дивизии да се спазва стриктно и да няма възможности за заобикаляне.

Направата на програма за цял сезон, и то с 47 участващи отбора, разделени в 4 дивизии, несъмнено е сериозно предизвикателство. За нас обаче е изключително важно всички, които са част от голямото семейство на НАЛБ, да могат да си планират времето максимално целесъобразно, затова и за поредна година се стараем много бързо да изготвим пълна програма за сезона.

Вярваме, че професионализмът, който се стремим да поддържаме и усъвършенстваме вече тринадесета поредна година, е от фундаментално значение за развитието на НАЛБ, а също така и за максималното удовлетворение на всички, които са част от организацията.

Използваме възможността отново да благодарим на всички участници и партньори, които ще бъдат част от НАЛБ и през сезон 2023/2024! Пожелаваме успех на всички в тринадесетия пореден сезон на баскетболна организация номер едно в България!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ