Програмата за целия редовен сезон е готова

506

От НАЛБ се радваме да обявим, че програмата за целия редовен сезон от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2023/2024 е готова. Тя може да бъде открита в сайта на НАЛБ.

ПРОГРАМА

В профила на всеки един отбор може да откриете и програмата за всички двубои на тима.

ТУК обявихме програмата за първите кръгове от редовния сезон – на 17.09.2023 година, ТУК – програмата до 29.10.2023 година включително – на 02.10.2023 година, а ТУК – тази до края на първия полусезон – на 04.10.2023 година.

Програмата за втория полусезон беше готова отдавна, но се забавихме с публикуването й, тъй като по време на първия полусезон се натрупаха немалко отложени мачове. Това от своя страна наложи удължаването на първия полусезон до 21.01.2024 година, а стартът на втория полусезон беше отложен за 22.01.2024 година. Сега обаче се радваме да обявим и че абсолютно цялата програма до края на редовния сезон е налична в сайта на НАЛБ.

Направата на програма за цял сезон, и то с почти 50 участващи отбора, разделени в 4 дивизии, несъмнено е сериозно предизвикателство. За нас обаче е изключително важно всички, които са част от голямото семейство на НАЛБ, да могат да си планират времето максимално целесъобразно, затова и за поредна година се стараем много бързо да изготвим пълна програма за сезона.

Вярваме, че професионализмът, който се стремим да поддържаме и усъвършенстваме вече тринадесета поредна година, е от фундаментално значение за развитието на НАЛБ, а също така и за максималното удовлетворение на всички, които са част от организацията.

Използваме възможността отново да благодарим на всички участници и партньори, които са част от НАЛБ и през сезон 2023/2024! Пожелаваме весели празници на всички, които са част от баскетболна организация номер едно в България!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ