Радио Стара Загора: Мартин Механджиев е един от най-добрите млади мениджъри у нас

1473

На 31.03.2019 година в ефира на Радио Стара Загора (БНР Стара Загора) беше излъчен пореден епизод от предаването “Моята неделя”.

Основната цел на предаването: Доброто да бъде превърнато в привлекателна кауза!

Гост в предаването беше председателят на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев. Един от поводите за гостуването му е поредното признание, което получи – отличие в конкурса за най-добър млад мениджър у нас, за което може да прочетете повече ТУК.

Интервюто с Мартин Механджиев е на Силвина Златарова от Радио Стара Загора, а ТУК ще откриете и целия материал:

„Организацията на НАЛБ е създадена през 2011 година, като в момента се провежда осмият пореден сезон – всеки следващ сезон е по-силен и успешен от предходния, а през сезон 2018/2019 в първенството на НАЛБ в София само, например, участват 49 отбора – всеки съставен от по около 20 състезатели.

Сайтът на НАЛБ е един от най-посещаваните спортни сайтове в България, а Фейсбук страницата на лигата – най-харесваната такава измежду всички баскетболни организации у нас.

Мартин Маринов Механджиев е роден на 8 Юни 1992 година в град София.

През 2011 година завършва 134 СОУ “Димчо Дебелянов” в София (технологичен профил), където освен английски език, изучава и иврит, с медал за отличен успех и признание за развитието на спорта и в частност на баскетбола в училището. Остава в историята на училището и като ученикът с рекорди във всички баскетболни класации.

Чуйте още от Мартин Механджиев, един от организаторите на НАЛБ, награден със специална диплома за отлично представяне в конкурса за най-добър млад мениджър на Фондация „Еврика“ за 2018 година. Интервю на Силвина Златарова.“

Сега на вашето внимание представяме интервюто на Мартин Механджиев за Радио Стара Загора, излъчено в предаването “Моята неделя”:

Отново изказваме специални благодарности на Радио Стара Загора за вниманието към НАЛБ и интервюто с Мартин Механджиев!