Станете част от екипа на НАЛБ!

1059

От Националната аматьорска лига по баскетбол отново даваме официално възможност на всеки желаещ да стане част от екипа на НАЛБ.

Пълна информация ЗА НАС можете да откриете ТУК.

Всеки, който има интерес да стане част от НАЛБ Тийм и да “прекарва в баскетбол” много от времето си, може да изпраща своите данни на имейл us_nalb@abv.bg, включително кратка информация за връзката си с баскетбола. Разбира се, останалите начини за контакт, описани ТУК, също са актуални.

Практиката ни през годините показва, че много участници в НАЛБ впоследствие стават и част от екипа на НАЛБ. Неизменна част от екипа на НАЛБ са и хора, които разбират за НАЛБ благодарение на публични лекции, например. Разбира се, основното условие е всеки желаещ да милее за баскетбола и да има желанието чрез своята дейност да спомогне за развитието на любимата ни игра в България.

Ако искате да станете съдия, секретар, статистик, фотограф, видеооператор, журналист или имате други идеи, чрез които можете да бъдете полезни на Националната аматьорска лига по баскетбол, то несъмнено имате подобна възможност.

Разбира се, преди да започнете да обслужвате двубои, ще се възползвате от курсовете и семинарите, които от НАЛБ ще организираме напълно безплатно за всички желаещи. Най-добре представилите се ще бъдат поканени да станат част от екипа на НАЛБ.

Курсовете и семинарите ще бъдат водени от най-добрите специалисти в България в съответната област.

Това е поредното доказателство, че сме изцяло отворени към нови хора, които искат да станат част от нас. Съвсем логично, с оглед на разрастването през годините това е необходимо и от гледна точка на увеличаването на ангажиментите и отговорностите.

Възможността да станете част от екипа, който стои зад най-голямата и успешна баскетболна организация в България определено не е за изпускане.

Освен отдаденост на баскетбола, стриктно изпълняване на задълженията, неуморно желание за развитие и стремеж към поддържане на високите стандарти в НАЛБ, очакваме желаещите да бъдат напълно готови и за забавлението, което е неизменна част от дейността на екипа на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Със сигурност трябва да бъдете готови за сериозна работа, но вярваме и че няма да останете разочаровани.

Всеки желаещ да стане част от голямото семейство на НАЛБ Тийм е добре дошъл. Просто се свържете с нас. Поемаме ангажимент да отговорим на всеки един желаещ.