Страхотни възможности от Spalding за старт на 2021 година

1153

От Националната аматьорска лига по баскетбол бихме искали най-напред да изкажем благодарностите си на партньорите си от Spalding за ползотворната съвместна дейност!

Както вероятно знаете, тя стартира от сезон 2019/2020.

Първоначалната промяна беше свързана главно с топката, като от НАЛБ започнахме да използваме Spalding TF 1000 за всички мероприятия на НАЛБ.

Баскетболната топка Spalding TF 1000 е топка от най-висок клас, произведена по специална технология. Голяма част от най-добрите първенства в Европа са се доверили на Spalding TF 1000, като могат да бъдат отличени тези в Испания, Германия, Франция, Австрия, Дания, Евролига и много други.

Плондерът на топката е обвит с плетка от найлонови нишки за структурна здравина и издръжливост.

Гумен слой е използван за още по-голяма издръжливост на вътрешните компоненти.

Външната покривна част на топката е съставена от отделни панели от синтетична кожа, залепени ръчно.

Коженият външен слой допринася за по-добър грип по време на игра и добавя необходимата здравина и износоустойчивост.

При изработката на топката е приложена и патентована технология в помощ при контакт с влага, която заедно с дизайна с дълбоки канали придава отличен грип по време на игра.

Найлоновата плетка и външният слой допринасят за постоянно налягане на плондера, което гарантира еднакво представяне на топката при всяка игра.

Предназначена е само за игра в зала.

Впоследствие от НАЛБ се възползвахме и от много други страхотни артикули на Spalding – сак за топки, количка за топки, мрежички, спортни сакове, съдийски панталони, тениски с яка, а към края на 2020 година всички членове на екипа получиха и специални тениски на Spalding.

ТУК може да откриете снимки на цитираните артикули.

ТУК пък ще откриете каталога на Spalding.

За старт на 2021 година от Spalding са подготвили на всички участници, приятели и фенове на НАЛБ страхотни възможности, от които може да се възползвате.

От 01.01.2021 година до 15.02.2021 година всеки желаещ да закупи Spalding TF 1000 може да го направи на преференциалната цена от 120 лева. Т.е. отстъпката възлиза на 45 лева, тъй като редовната цена на Spalding TF 1000 е 165 лева.

От 01.01.2021 година до 15.02.2021 година всеки желаещ може да закупи Spalding TF 1000 и потник/шорти от серията MOVE на Spalding за общата сума от 140 лева. Освен вече описаната отстъпка от 45 лева по-горе за топката, всеки желаещ би спестил още почти 20 лева от потника/шортите, тъй като един потник и един чифт шорти от серията MOVE са на цена от по 39 лева. ТУК може да откриете снимки на потниците и шортите от серията MOVE.

При желание артикулите могат да бъдат и брандирани.

При желание да се възползвате от промоциите или въобще да поръчате даден артикул на Spalding на преференциални цени, имайки предвид партньорството на Spalding с НАЛБ, може да се свържете с нас по някой от начините, описани в Контакти. Ние от своя страна ще ви свържем с представителите на Spalding, с които ще бъдат направени всякакви допълнителни уточнения.

Използваме възможността отново да благодарим на Spalding за колаборацията, като се надяваме, че тя тепърва стартира и ще бъде все по-ползотворна за абсолютно всички замесени и най-вече за участниците в НАЛБ! За нас е чест!

True to the game!*

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ

*“True to the game!“ е мотото на Spalding – „Верни на играта!“.