3х3 турнир на НАЛБ за финал на сезона

272

От Националната аматьорска лига по баскетбол организираме 3х3 турнир, с който ще сложим край на изключително успешния и дълъг сезон 2018/2019.

Турнирът е шести пореден, а по-надолу ще намерите повече информация за предишните пет.

3х3 турнирът на НАЛБ за сезон 2018/2019 ще се проведе на 28.07.2019 година от 10:00 часа. Всеки отбор трябва да е съставен от трима или четирима състезатели (възможността за резерва е избор на самия отбор). Турнирът ще се състои в зала Овергаз Арена, където се проведе и последното ни подобно събитие. Независимо от метеорологичните условия няма да бъде използвано външното игрище на спортния комплекс, а самата зала. Участие могат да вземат всички състезатели, които не са записали игрово време в професионалните първенства по баскетбол към която и да е национална федерация за сезон 2018/2019.

ТУК може да разгледате албума от 3х3 турнира на НАЛБ през сезон 2013/2014ТУК пък може да прочетете статията относно турнира.

ТУК може да разгледате албума от 3х3 турнира за подрастващи през сезон 2014/2015, а ТУК – от този за мъжеТУК пък ще откриете статията относно турнира за непълнолетните участници, а ТУК – тази за турнира за състезателите над 18-годишна възраст.

ТУК и ТУК може да откриете множество снимки от събитието през сезон 2015/2016, а ТУК – видео. ТУК пък ще откриете материала по темата.

ТУК може да разгледате албума от надпреварата през сезон 2016/2017ТУК – видео, а ТУК и материала относно турнира.

ТУК може да разгледате снимки от 3х3 турнира на НАЛБ за сезон 2017/2018, ТУК ще откриете пълен запис от събитието, а ТУК – и материала относно надпреварата.

На вашето внимание представяме и всички призьори от традиционния 3х3 турнир на Националната аматьорска лига по баскетбол за мъже в историята:

Както може да видите в профилите на призьорите от предишните 5 турнира, това е една поредна чудесна възможност за състезателите в Националната аматьорска лига по баскетбол да обогатят визитката си с ново и значимо постижение.

Относно предстоящия турнир:

ТУК може да прочетете Наредбата за турнира, като в нея ще намерите подробна информация за всичко. Всеки двубой се играе до 15 точки или до 15 минути. Друго, което е важно да отбележим – всеки участник трябва да има светъл и тъмен потник (тениска) с номер. Освен по-лесното различаване между самите отбори, това ще улесни и избора на призьорите на индивидуални награди.

ТУК, ТУК, ТУК и ТУК ще откриете пълна информация на английски език относно правилата.

ТУК може да се запознаете с последната версия на правилата в сбит (табличен) вид, преведена от НАЛБ.

ТУК може да прочетете и последната версия на целия правилник за турнирите 3х3 на ФИБА, преведена от НАЛБ.

Как да се запишете за участие?

ТУК може да намерите заявката за участие, която трябва да попълните. Попълнените заявки трябва да изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

ТУК пък ще намерите списъка за картотека. След като попълните нужната информация трябва да изпратите и този списък на имейл us_nalb@abv.bg, както и да го носите на самия турнир.

Записването е до 22:00 часа на 24.07.2019 година. По изключение ще бъде възможно и записване на място. Молбата ни е всеки, който има отбор и ще участва със сигурност, да изпрати заявка за участие и списък за картотека до 22:00 часа на 24 Юли 2019 година.

На линия сме при въпроси, като всякакви такива можете да отправяте, следвайки някой от начините, описани в секцията с Контакти.

Каним всички приятели на НАЛБ да се включат в турнира, а преди това каним и всички желаещи на осминафиналите, четвъртфиналите, полуфиналите и финалите в турнира за купата на НАЛБПълната програма можете да намерите ТУК.

За повече информация и много интересни снимки, може да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG