Леджъндс оф томороу с титлата в четвъртия 3х3 турнир на НАЛБ

970

3х3 турнир на НАЛБ, сезон 2016/2017На 30.07.2017 година се проведе традиционният 3х3 турнир на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Участие в турнира взеха цели 12 отбора. Надпреварата се проведе за четвърта поредна година.

Отборите бяха разделени в 4 групи от по 3 отбора. За четвъртфиналната фаза от всяка група продължаваха първите 2 тима. ТУК можете да откриете всички резултати от турнира, а ТУК – всички класирания.

Определено надпреварата предизвика изключително много усмивки и положителни емоции, като ТУК можете да откриете множество снимки, а ТУК – видео от събитието.

След изключително интригуващи двубои в груповата фаза в топ 8 се класираха Фитстоун, Тейлър Генг, ФитСпо Баскет, Варна, Леджъндс оф томороу, Стрийт Бенгърс, Спортни таланти и Най-слабите.

Космодикс, София Уориърс, Все тая и Джедай Мастърс не успяха да продължат в четвъртфиналната фаза, но въпреки това демонстрираха силна игра, а отборът на Джедай Мастърс дори отпадна след тройна въртележка.

Двубоите в елиминационната фаза бяха повече от зрелищни.

За полуфиналната фаза продължиха четирите победители в своите предварителни групи.

ФитстоунВ крайна сметка на трето място завърши отборът на Фитстоун в състав Димитър Йошев, Любомир Орешаров, Димитър Чакъров, Нелсон Бориславов.

ФитСпо БаскетВтори остана тимът на ФитСпо Баскет в състав Теодор Атанасов, Денис Гетов, Христофор Пешлеевски, Венислав Наумов.

Ето го и крайното класиране в турнира:

1. Леджъндс оф томороу
2. ФитСпо Баскет
3. Фитстоун
4. Спортни таланти
5. Варна
6. Тейлър Генг
7. Най-слабите
8. Стрийт Бенгърс
9. Джедай Мастърс
10. Все тая
11. Космодикс
12. София Уориърс

Леджъндс оф томороуПобедител в изключително силния 3х3 турнир на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2016/2017 стана отборът на Леджъндс оф томороу, в който отново личаха имената на представители на ФитСпо Баскет. Шампионите в турнира: Иван Илчев, Искрен Николов, Константин Коев, Ясен Янков.

Наградата за най-полезен състезател на турнира отиде при Константин Коев, който празнуваше и своя 21-и рожден ден на 30.07.2017 година.

ДИМСезон 2013/2014 – ДИМ: Матей МитевКонстантин Маринов, Иван Велчев, Данаил Милев.

Най-полезен състезател: Матей Митев (ДИМ)

КурайберитеСезон 2014/2015 – Курайберите: Николай АладжовНиколай МораровСашко ЛазовСветослав Петров.

Най-полезен състезател: Николай Аладжов (Курайберите)

ПаляцитеСезон 2015/2016Паляците: Джакомо ОстинБойко ПетковХристо ВладимировРадослав Романов.

Най-полезен състезател: Христо Владимиров (Паляците)

Леджъндс оф томороуСезон 2016/2017 – Леджъндс оф томороу: Иван Илчев, Искрен Николов, Константин Коев, Ясен Янков.

Най-полезен състезател: Константин Коев (Леджъндс оф томороу)

Благодарим сърдечно на всички участници в 3х3 турнира на НАЛБ! Вярваме, че всеки следващ турнир ще бъде по-силен и успешен от предходния, каквато е и тенденцията до момента.

Надежда ПоповаРадваме се, че по време на мероприятието ни на открито отново видяхме и изключително много хора с артикули на Националната аматьорска лига по баскетбол, като логично на „мода“ този път бяха летните шапки на НАЛБ.

Именно със следващата снимка сезон 2016/2017 в НАЛБ официално приключи.

3х3 турнир на НАЛБ, сезон 2016/2017Пожелаваме много положителни летни емоции на всички!

От Националната аматьорска лига по баскетбол изпращаме най-успешния си сезон до момента и с нетърпение очакваме следващия такъв.

Няма да спираме да ви изненадваме приятно с различни нововъведения и реализиране на идеи и по време на почивката след дългия сезон.

Благодарим на всички за прекрасния сезон 2016/2017 в НАЛБ!

Благодарности на всички участници във всички първенства, турнири и мероприятия на НАЛБ за сезона!

Благодарности на всички от екипа на Националната аматьорска лига по баскетбол за всеотдайната работа и постоянното желание за усъвършенстване!

Благодарности на всички, които повярваха в НАЛБ и за пореден път заедно показахме, че баскетбол има и в България, колкото и това да не е удобно някому!

Все още сме далече от нивото, на което искаме да бъде НАЛБ. Наясно сме с подобренията, които трябва да бъдат приложени и със сигурност действията ни са насочени в тази посока.

Благодарности за всички положителни емоции!

Надяваме се, че не сме ви разочаровали. Минахме през доста трудности и препятствия, но истината е, че доста бързо се изнизаха тези 6 години от създаването на НАЛБ. С нетърпение очакваме следващите 6. Вярваме и че закономерността всеки следващ сезон да бъде по-силен и успешен от предходния ще бъде запазена.

Благодарим още веднъж! За нас беше чест!

Не спирайте да ни следите и във Фейсбукhttps://www.facebook.com/NALB.BG