3х3 турнир на НАЛБ за финал на сезона

От Националната аматьорска лига по баскетбол организираме 3х3 турнир, с който ще сложим край на изключително успешния и дълъг сезон 2017/2018.

Турнирът е пети пореден, а по-надолу ще намерите повече информация за предишните четири.

3х3 турнирът на НАЛБ за сезон 2017/2018 ще се проведе на 22.07.2018 година. Всеки отбор трябва да е съставен от трима или четирима състезатели (възможността за резерва е избор на самия отбор). Турнирът ще се състои на външното игрище в спортен комплекс Овергаз Арена, където се проведоха и предишните ни подобни събития. При лоши метеорологични условия турнирът ще бъде преместен в залата на Овергаз АренаУчастие могат да вземат всички състезатели, които не са картотекирани в мъжки или женски отбор към която и да е национална федерация.

ТУК може да разгледате албума от 3х3 турнира на НАЛБ през сезон 2013/2014ТУК пък може да прочетете статията относно турнира.

ТУК може да разгледате албума от 3х3 турнира за подрастващи през сезон 2014/2015, а ТУК – този за мъжеТУК пък ще откриете статията относно турнира за непълнолетните участници, а ТУК – тази за турнира за състезателите над 18-годишна възраст.

ТУК и ТУК може да откриете множество снимки от събитието през сезон 2015/2016, а ТУК – видео. ТУК пък ще откриете материала по темата.

ТУК може да разгледате албума от надпреварата през сезон 2016/2017, ТУК – видео, а ТУК и материала относно турнира.

На вашето внимание представяме и всички призьори от традиционния 3х3 турнир на Националната аматьорска лига по баскетбол за мъже в историята:

Както може да видите в профилите на призьорите от предишните 4 турнира, това е една поредна чудесна възможност за състезателите в Националната аматьорска лига по баскетбол да обогатят визитката си с ново и значимо постижение.

Относно предстоящия турнир:

ТУК може да прочетете Наредбата за турнира, като в нея ще намерите подробна информация за всичко. Всеки двубой се играе до 15 точки или до 15 минути. Друго, което е важно да отбележим – всеки участник трябва да има светъл и тъмен потник (тениска) с номер. Освен по-лесното различаване между самите отбори, това ще улесни и избора на призьорите на индивидуални награди.

ТУК може да видите правилата в сбит (табличен) вид.

ТУК може да прочетете преведен и целия правилник за турнирите 3х3 на ФИБА.

Таксата на отбор е 30 лева за целия турнир.

Как да се запишете за участие?

ТУК може да намерите заявката за участие, която трябва да попълните. Попълнените заявки трябва да изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

ТУК пък ще намерите списъка за картотека. След като попълните нужната информация трябва да изпратите и този списък на имейл us_nalb@abv.bg, както и да го носите на самия турнир.

Записването е до 22:00 часа на 18.07.2018 година. По изключение ще бъде възможно и записване на място. Молбата ни е всеки, който има отбор и ще участва със сигурност, да изпрати заявка за участие и списък за картотека до 22:00 часа на 18 Юли 2018 година.

На линия сме при въпроси, като всякакви такива можете да отправяте, следвайки някой от начините, описани в секцията с Контакти.

Каним всички приятели на НАЛБ да се включат в турнира, а преди това каним и всички желаещи на осминафиналите, четвъртфиналите, полуфиналите и финалите в турнира за купата на НАЛБПълната програма можете да намерите ТУК.

За повече информация и много интересни снимки, може да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG

Редакция (12.07.2018 година, 15:30 часа): 3х3 турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018 ще се проведе на 22.07.2018 година в зала Овергаз Арена. Независимо от метеорологичните условия няма да бъде използвано външното игрище на спортния комплекс, а самата зала.