8 отбора (засега!) в турнира за купата + предизвикателство от Блейдс и отстъпки в бар

480

НАЛБ8 отбора заявиха официално участието си в турнира за купата на НАЛБ до момента. Записването е удължено до 10:00 часа на 09.06.2014 година.

Пълна информация за турнира за купата на НАЛБ можете да намерите ТУК.

Отборите, които вече заявиха участието си в турнира, са (по азбучен ред): Блейдс, Ботев 2012, Дървоядите, Лъвовете, София Булс, София Лайънс, Съмар Джам, Хелга. 5 от отборите участват и в първенството на НАЛБ за сезон 2013/2014, а 3 от тимовете са нови за лигата. От още 3 отбора пък обявиха сериозен интерес, но до официално записване чрез изпращане на заявка все още не се е стигнало.

Държим да отбележим, че за турнир, който се провежда в разгара на лятото, интересът е огромен и определено е най-сериозен в сравнение с предишните турнири за купата на НАЛБ.

Ако си търсите отбор, в който да играете, можете да пишете коментар под тази публикация и от НАЛБ ще ви съдействат с намирането на отбор – https://www.facebook.com/NALB.BG/posts/695738933817932

Между другото, след закачката на Олд Таймърс, и по-конкретно на Виктор Недялков, с Блейдс (която можете да видите ТУК), отговорът от „Остриетата„, и по-конкретно от Иван Коларов, не закъсня.

Олд ТаймърсТова е снимката, която Коларов публикува в страницата на НАЛБ във Фейсбук няколко часа след като излезе статията с творението на Недялков. Отборът на Олд Таймърс все още не е обявил участието си в турнира.

Уверяваме читателите, които не са запознати с тези закачки, че между отборите в НАЛБ царят приятелства и много добри отношения и всичките тези подхвърляния са в изключително добър и приятелски тон.

ДрамаМеждувременно НАЛБ сключи сътрудничество и с новооткрит бар в Студентски град в София. Става дума за бар Драма, в който всички участници в НАЛБ ще ползват 15% отстъпка от всякакви напитки. За да ползвате отстъпка е необходимо единствено да покажете състезателната си карта (или административната такава) на НАЛБ – такива карти имат всички участници в лигата. ТУК вижте страницата на бар Драма във Фейсбук.

По всяка вероятност на 13 Юни в бар Драма ще се проведе и партито по случай края на сезона в НАЛБ, като повече информация по въпроса ще има съвсем скоро.

А сега ни предстоят финали, на които каним всички около Националната аматьорска лига по баскетбол в зала Овергаз Арена. Точните дати и часове на мачовете можете да намерите ТУК.

След турнира за купата на НАЛБ пък по всяка вероятност ще разширим още повече дейността си и с турнир 3 на 3!

ФейсбукЗа повече информация и много интересни снимки, можете да посетите и страницата на НАЛБ във Фейсбук – https://www.facebook.com/NALB.BG

P.S. Харесванията в страницата на НАЛБ във Фейсбук вече са над 3000, с което лигата се превърна в безапелационно най-харесваната баскетболна организация в България. Благодарим много на всички и както винаги казваме, надяваме се, че няма да ви разочароваме! 🙂