Приятел Галин Митов

58
Националност
bul България

„От малък се занимавам с баскетбол и винаги съм знаел, че искам да продължа да играя дори и да не успея да достигна професионално ниво. Благодарение на НАЛБ успях да постигна това, което винаги съм искал – да бъда част от отбор и да мога да продължавам с баскетбола дори и след училището и университета. В случая дори и създадох такъв, а именно Мад Вайкингс.

Откакто съм част от организацията забелязвам сериозен прогрес. По мои наблюдения целта на НАЛБ е да се доближи максимално до нивото на професионалния спорт, да даде шанс на хората като мен със страст към любимия си спорт да продължават да го практикуват. Успявате да го постигнете във всяко едно отношение – от организационна гледна точка до воденето на мачове и статистика. Друго отличаващо се е и самото изключително професионално държание от страна на екип и съдии.

Нека всички се забавляваме по време на мачовете, все пак сме там сплотени от най-важната причина, а именно – баскетбола. И благодарение на НАЛБ всичко това става възможно на едно по-високо ниво!“