Съставите за звездното шоу в трета дивизия на НАЛБ

982

We believeКакто знаете, на 16.12.2018 година, Неделя, в зала Овергаз Арена ще се проведе традиционният звезден уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за четвърта дивизия. Той е с начален час 12:00.

Сега е време да обявим и съставите на отборите в трета дивизия. Мачът на звездите за трета дивизия е с начален час 14:00.

След края на първата част на срещата ще се проведе и финалният етап на конкурса за стрелба от линията за наказателни удари в трета дивизия, а след третата част – финалният етап на конкурса за стрелба от зоната за три точки в трета дивизия.

Повече за конкурсите можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието във Фейсбук относно Звездния уикенд на НАЛБ.

За участие в мача на звездите за трета дивизия са поканени 24 състезатели. 12 от тях са състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона в своя отбор. Останалите 12 места са за състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона, които не са първи по коефициент в собствените си отбори. При невъзможност на някого да участва, се кани следващият по коефициент. В случай, че отказалият състезател е единствен представител на своя тим, се кани състезател от същия отбор. В случай, че отборът е представен и от други състезатели, се кани следващият най-добър по коефициент, без значение от отбора. Стартовите петици са определени въз основа отново на коефициентите до момента през сезона. Разбира се, участието на всеки в звездния уикенд на НАЛБ ще бъде отразено и в индивидуалния му профил в сайта на НАЛБ, както може да се види за предишните години.

За поредна година отборите ще носят имената на нашите партньори Airball и Basketball Academy. Трябва да отбележим и че единият отбор в мача на звездите в НАЛБ ще носи името Airball за седма поредна година (от осем възможни). Факт, който е поредното доказателство за успешната съвместна дейност. Basketball Academy е по-млад проект, който от Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепяме от самото му създаване. Благодарим на всичките си партньори! Специални благодарности на Airball и Basketball Academy – две организации, които ни вдъхват както кураж, така и вяра, че има и други баскетболни организации в България, чиято цел не е лична изгода.

А ето ги и съставите на двата отбора:

Airball

Теодорос Зиакас (Фантомс)
Красимир Димов (Стрийт Бенгърс)
Иван Томов (Кучетата от Младост Б)
Денис Христов (Джедай Мастърс)
Александър Анастасов (Ремонт Експерт)
––––––––––––––––
Христо Христов (Скравена)
Ангел Братанов (Ремонт Експерт)
Константин Близнаков (Кралете)
Вилиян Милчев (Фантомс)
Калеб Акенс (Фантомс)
Евгени Вълчев (Бойз Фром Да Хууд)
Иво Караджов (Джедай Мастърс)

Треньорски щаб: Иван Иванов (Фантомс), Димитър Георгиев (Кучатата от Младост Б), Спас Колев (АК-47-ърс)

Basketball Academy

Петър Данчев (Ремонт Експерт)
Христо Милчев (Кучетата от Младост Б)
Деян Вълчев (Фантомс)
Венцислав Георгиев (Ботев 2012 Б)
Любомир Кочев (Скравена)
––––––––––––––––
Антон Начев (Кралете)
Драгомир Вутов (София Уориърс)
Димитър Ташков (Стрийт Бенгърс)
Николай Петков (Кралете)
Бойчо Станев (Фантомс)
Светослав Стефанов (Мечките)
Георги Стоилов (АК-47-ърс)

Треньорски щаб: Георги Гърбиджанов (Скравена), Пламен Виткин (Кучетата от Младост Б), Борислав Николов (АК-47-ърс)

По време на целия звезден уикенд очакваме много зрители, медии и официални гости. Каним всички приятели на НАЛБ и на баскетбола на 16.12.2018 година в зала Овергаз Арена. Нека за пореден път покажем огромния потенциал на баскетбола. Надяваме се, че няма да разочароваме никого. Благодарим за подкрепата!

*We believe*