Съставите за звездното шоу в четвърта дивизия на НАЛБ

956

We believeКакто знаете, на 16.12.2018 година, Неделя, в зала Овергаз Арена ще се проведе традиционният звезден уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Сега е време да обявим и съставите на отборите в четвърта дивизия. Мачът на звездите за четвърта дивизия е с начален час 12:00.

След края на първата част на срещата ще се проведе и финалният етап на конкурса за стрелба от линията за наказателни удари в четвърта дивизия, а след третата част – финалният етап на конкурса за стрелба от зоната за три точки в четвърта дивизия.

Повече за конкурсите можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието във Фейсбук относно Звездния уикенд на НАЛБ.

За участие в мача на звездите за четвърта дивизия са поканени 24 състезатели. 13 от тях са състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона в своя отбор. Останалите 11 места са за състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона, които не са първи по коефициент в собствените си отбори. При невъзможност на някого да участва, се кани следващият по коефициент. В случай, че отказалият състезател е единствен представител на своя тим, се кани състезател от същия отбор. В случай, че отборът е представен и от други състезатели, се кани следващият най-добър по коефициент, без значение от отбора. Стартовите петици са определени въз основа отново на коефициентите до момента през сезона. Разбира се, участието на всеки в звездния уикенд на НАЛБ ще бъде отразено и в индивидуалния му профил в сайта на НАЛБ, както може да се види за предишните години.

За поредна година отборите ще носят имената на нашите партньори Airball и Basketball Academy. Трябва да отбележим и че единият отбор в мача на звездите в НАЛБ ще носи името Airball за седма поредна година (от осем възможни). Факт, който е поредното доказателство за успешната съвместна дейност. Basketball Academy е по-млад проект, който от Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепяме от самото му създаване. Благодарим на всичките си партньори! Специални благодарности на Airball и Basketball Academy – две организации, които ни вдъхват както кураж, така и вяра, че има и други баскетболни организации в България, чиято цел не е лична изгода.

А ето ги и съставите на двата отбора:

Airball

Мариян Николов (Форест Бойс Ботевград)
Борил Кънчев (Ликуифайд)
Бойко Якимов (Септември)
Георги Банчев (Пистолет)
Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)
––––––––––––––––
Калоян Караиванов (Алфа)
Стефан Ангелов (Рент Енд Гоу)
Николай Велков (Ликуифайд)
Константин Василев (Кобилдър Викингс)
Ясен Стойков (Скай Уокърс)
Атанас Караджов (Ръш Баскетбол)
Тодор Димитров (Булатса)

Треньорски щаб: Златко Димитров (Енигма Фойерверк), Иван Комитов (Алфа), Димитър Казначеев (Булатса)

Basketball Academy

Максим Алексиев (Енигма Фойерверк)
Мартин Механджиев (Септември)
Мартин Георгиев (Форест Бойс Ботевград)
Владимир Спасов (Ликуифайд)
Драгомир Енчев (Форест Бойс Ботевград)
––––––––––––––––
Пламен Пенев (Рент Енд Гоу)
Константин Ризов (Кобилдър Викингс)
Анджело Ангелов (Ботев 2012 В)
Борислав Стаменов (Трипъл-дабъл)
Манол Миланов (Алфа)
Джеймисън Ъркхарт (Септември)
Виктор Димитров (Енигма Фойерверк)

Треньорски щаб: Мартин Цветанов (Трипъл-дабъл), Георги Кърлиев (Ръш Баскетбол), Огнян Дидов (Ликуифайд)

По време на целия звезден уикенд очакваме много зрители, медии и официални гости. Каним всички приятели на НАЛБ и на баскетбола на 16.12.2018 година в зала Овергаз Арена. Нека за пореден път покажем огромния потенциал на баскетбола. Надяваме се, че няма да разочароваме никого. Благодарим за подкрепата!

*We believe*