Стоян Кайнаров – MVP на VI кръг в III дивизия

540

Стоян Кайнаров от отбора на Джедай Мастърс е най-полезният състезател на шестия кръг в трета дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020Кайнаров ще получи наградата си в Неделя, на 12.01.2020 година, когато неговият тим се изправя срещу Бойз Фром Да Хууд от 15:15 часа в зала Овергаз АренаТУК можете да откриете и пълната програма. ТУК пък можете да си припомните критериите за определяне на най-полезен състезател на кръга, които остават непроменени за поредна година.

Стоян Кайнаров:

Националност: bul България
Позиция: Плеймейкър, Атакуващ гард
Дата на раждане: 30.05.2001 г.
Ръст (см): 187
Тегло (кг): 76
Град: София
№ Картотека: 20191827
Настоящ Отбор: Джедай Мастърс

Статистиката му в НАЛБ до момента:

НАЛБ-мъже

СезонОтборPTSREBASTSTBSGPMPG2P%3P%FT%PPGRPGAPGSPGBPGFPGEFF
2019/20Джедай Мастърс00000000000000000
Общо-00000000000000000

Двубой:

Резултат

Стоян Кайнаров в двубоя:

37 точки (9/13 за 2 точки, 4/11 за 3 точки и 7/9 от линията за наказателни удари), 6 асистенции, 4 борби, 4 откраднати топки и 1 чадър за коефициент от 38 и по-малко от 34 минути на терена.

Постиженията на Стоян Кайнаров в НАЛБ до момента:

MVP (Най-полезен състезател) на кръга в Трета дивизия: VI кръг 2019/2020

Участник в отбора на звездите на Трета дивизия: 2019/2020

Най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга събраха двама състезатели. Стоян Кайнаров от Джедай Мастърс е единият от тях. Той постигна коефициент от 38, а тимът му се наложи с 11 точки разлика над Стрийт Бенгърс. По този начин Кайнаров е с 27 точки за класацията. Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк е другият състезател с 27 точки за класацията (коефициент от 39 и победа на тима му над Мечките с 12 точки разлика). При подобно равенство между състезатели, които не са печелили наградата за най-полезен състезател на кръга през сезона до момента, се обръщаме към подробните правила, описани ТУК и валидни от много години. Следващият показател, който трябва да гледаме, е разликата, с която отборите на състезателите на върха, печелят срещите си. Състезателят, чийто отбор печели своята среща с по-малка разлика, има предимство. Тимът на Кайнаров печели срещата си с 11 точки разлика, а този на Орешаров – с 12. Затова материалната награда отива при Стоян Кайнаров, но Любомир Орешаров също остава в историята като най-полезен състезател на кръга, което е видно и в индивидуалния му профил. Трети е Пламен Бауренски от Кучетата от Младост Б с 22 точки (коефициент от 25 и победа на тима му с 3 точки разлика над Бойз Фром Да Хууд). На четвърто място е Христо Милчев от Кучетата от Младост Б с 21 точки (коефициент от 24). Пети е Петър Попов от Кучетата от Младост Б с 16 точки (коефициент от 19).

За историята:

Най-полезен състезател на шестия кръг в трета дивизия: Стоян Кайнаров (Джедай Мастърс), Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)

Най-висок коефициент в кръга (на база на статистиките, а не на класацията за най-полезен състезател) постигна Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк – 39. Втори е Стоян Кайнаров от Джедай Мастърс с 38. Топ 3 допълва Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград с 30. Иван Паничерски от Трипъл-дабъл е с 28. С коефициент от по 25 са Преслав Неделчев от Енигма Фойерверк, Кристиян Луканов от Трипъл-дабъл и Пламен Бауренски от Кучетата от Младост Б.

Най-много точки в кръга вкара Стоян Кайнаров от Джедай Мастърс – 37. На второ място е Христо Милчев от Кучетата от Младост Б с 33. След тях с по 24 точки са Иван Паничерски от Трипъл-дабъл, Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк и Антон Начев от Кралете.

Най-много борби в кръга овладя Никола Чучуков от София Уориърс – 22. Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград и Борислав Гачев от Бойз Фром Да Хууд са с по 18. Четвърти с 15 е Преслав Неделчев от Енигма Фойерверк. На пето място остана Николай Василев от Форест Бойс Ботевград с 14.

С най-много асистенции в кръга приключи Преслав Неделчев от Енигма Фойерверк – 9. Втори е Георги Лилов от Форест Бойс Ботевград с 8. С по 7 се нареждат Иван Паничерски от Трипъл-дабъл, Борислав Георгиев от Форест Бойс Ботевград и Пламен Бауренски от Кучетата от Младост Б.

Най-добър “крадец” на кръга е Павел Мичев от Трипъл-дабъл с 5 откраднати топки. Руслан Хачикян от АК-47-ърс, Стоян Кайнаров от Джедай Мастърс и Константин Търновски от Бойз Фром Да Хууд са с по 4.

Топ блокировачът в кръга е Любомир Орешаров от Енигма Фойерверк с 9 чадъра. Цветомир Гуленов от Форест Бойс Ботевград и Петър Попов от Кучетата от Младост Б са с по 4, а с по 2 блокирани стрелби на противникови състезатели завършиха Светослав Димитров от АК-47-ърс, Христо Кокудев от Стрийт Бенгърс и Александър Анастасов от Ремонт Експерт.

Най-полезният състезател на осмия кръг в трета дивизия за сезон 2019/2020 Станислав Петров от Кралете получи наградата си.

Най-полезният състезател на деветия кръг в трета дивизия за сезон 2019/2020 Мартин Георгиев от Форест Бойс Ботевград получи наградата си.

Най-полезният състезател на десетия кръг в трета дивизия за сезон 2019/2020 Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград също получи наградата си.

За историята:

Най-полезен състезател на първия кръг в трета дивизия: Димитър Чаушев (Бойз Фром Да Хууд)
Най-полезен състезател на втория кръг в трета дивизия: Иван Паничерски (Трипъл-дабъл)
Най-полезен състезател на третия кръг в трета дивизия: Константин Търновски (Бойз Фром Да Хууд), Виктор Митев (Бойз Фром Да Хууд)
Най-полезен състезател на четвъртия кръг в трета дивизия: Алекс Русев (Джедай Мастърс)
Най-полезен състезател на петия кръг в трета дивизия: Владимир Георгиев (Ремонт Експерт)
Най-полезен състезател на шестия кръг в трета дивизия: Стоян Кайнаров (Джедай Мастърс), Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)
Най-полезен състезател на седмия кръг в трета дивизия:
Най-полезен състезател на осмия кръг в трета дивизия: Станислав Петров (Кралете)
Най-полезен състезател на деветия кръг в трета дивизия: Мартин Георгиев (Форест Бойс Ботевград)
Най-полезен състезател на десетия кръг в трета дивизия: Драгомир Енчев (Форест Бойс Ботевград)

Не пропускайте да ни следите във Фейсбук, където сме изключително активни: https://www.facebook.com/NALB.BG