Актуализирана програма за сезон 2020/2021

1091

Във връзка с непредвидената пауза по време на първия полусезон от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2020/2021, бихме искали да уведомим всички участници, приятели и фенове, че програмата за всички отложени срещи е готова.

ТУК и ТУК може да откриете повече информация по въпроса.

Пълната програма до края на редовния сезон може да бъде открита в сайта на НАЛБ – ТУК.

В профила на всеки един отбор може да откриете и програмата за всички двубои на тима до края на редовния сезон.

Лесно може да се ориентирате кой двубой от кой кръг е (а първите 11 кръга са от първия полусезон, докато вторите 11 са от втория), но за улеснение преди двубоите от първия полусезон, които все още не са изиграни, е обозначено изрично – „I полусезон:“ – ще бъде изтривано след като даденият двубой вече е изигран. Това е важно, тъй като отборите ще могат да взимат участие в срещите от първия полусезон само със съставите си за първия полусезон – т.е. без новопривлечените играчи на полусезона.

ТУК и ТУК пък ще откриете трансферите до настоящия момент.

Надяваме се, че вече няма да има принудително спиране на шампионата. Програмата за втория полусезон е запазена почти изцяло, като тя беше публикувана в сайта на НАЛБ още преди края на месец Септември 2020 годинаТУК може да откриете информация по въпроса.

Ако всичко върви по план, то редовният сезон завършва на 25.04.2020 година – програмата за всички срещи от редовния сезон може да бъде открита ТУК. Ако искате да видите двубоите само на един отбор, може да изберете него от секцията с отбориТУК, след което да изберете „Мачове“.

След редовния сезон предстоят плейофи за първите 8 отбора във всяка от четирите дивизии в първенството на НАЛБ. Последните 4 тима във всяка от първите 3 дивизии пък започват борбата си за оставане в съответната дивизия веднага след края на редовния сезон. ТУК може да откриете формата за първенството.

Въпреки че в повече от 1 месец шампионатът на НАЛБ за сезон 2020/2021 беше стопиран (повече по въпроса може да откриете ТУК и в предходните материали), се радваме, че съумяхме да изготвим програма, която се надяваме да се спази напълно и която ще спомогне да не се налага да навлизаме твърде много в летните месеци. Редовният сезон по план завършва в края на Април. Грубо до средата на месец Май вече около половината отбори ще са приключили участието си в първенството, а самият шампионат според настоящата програма завършва преди края на Юни. През Юни и Юли + евентуално в началото на Август (в зависимост от броя на участващите отбори) се планира традиционният турнир за купата на НАЛБ.

ТУК ще откриете пълната програма както за плейофите, така и за групите за оставане, а също така и за баражите.

Бихме искали да напомним и че абсолютно всички строги противоепидемични мерки, които от НАЛБ предприехме продължават да бъдат в сила.

Използваме възможността и да поздравим всички участващи отбори през сезон 2020/2021 със скорошното подновяване на шампионата! Пожелаваме на всички участници щастлива, усмихната и безпроблемна 2021 година, която да бъде изпълнена с баскетбол.

Вярваме, че професионализмът, който се стремим да поддържаме и усъвършенстваме вече десета поредна година, е от фундаментално значение за развитието на НАЛБ, а също така и за максималното удовлетворение на всички, които са част от организацията.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ