Вижте жребия за турнира на НАЛБ в Източна България

473

НАЛБКакто обявихме ТУК, в края на месец Април и началото на месец Май 2017 година от Националната аматьорска лига по баскетбол ще проведем турнир в Източна България.

На 1 Май ще стане ясен шампионът на НАЛБ в Източна България. ТУК можете да откриете събитието относно начинанието във Фейсбук.

Наясно сме, че всяко начало е трудно, а това е едва първият турнир, който организираме в Източна България. Сърдечни благодарности за доверието на участниците в първия турнир на Националната аматьорска лига по баскетбол в региона!

Турнирът на НАЛБ в региона за сезон 2016/2017 ще се проведе в края на месец Април и началото на месец Май 2017 година.

Както знаете, през месец Март 2017 година проведохме първия си подобен турнир извън пределите на София за сезон 2016/2017. Шампион на Южна България стана отборът на Хебър (Пазарджик), като ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Именно Хебър (Пазарджик) е първият сигурен отбор във финалния турнир на НАЛБ за сезон 2016/2017 – като победител в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България. Победителите от турнирите на НАЛБ в Източна България и Северна България също печелят право на участие на финалния турнир. Разбира се, това с пълна сила ще важи и за призьорите от първенството на НАЛБ в София за сезон 2016/2017.

Източна БългарияПредстои пълно представяне на участниците в турнира, а имената на петте записани официално отбора са (по азбучен ред):

Акулите (Бургас)
Блейдс (Бургас)
София Лайънс
София Хоукс
Спорт и здраве (Кърджали)

А сега на вашето внимание представяме и жребия, изтеглен днес, Събота, 22.04.2017 година, от 12:30 часа, в зала Овергаз Арена, и излъчен на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Пълен запис от него:

  1. Блейдс (Бургас)
  2. Спорт и здраве (Кърджали)
  3. Акулите (Бургас)
  4. София Лайънс
  5. София Хоукс

Съвсем скоро очаквайте и пълно представяне на участниците, както и програма за турнира. Благодарим отново за доверието и интереса!

Редакция (25.04.2017 година, 10:00 часа): Отборът на Блейдс (Бургас-София) става Блейдс (Бургас).