Вижте съставите на отборите и програмата за турнира на НАЛБ в Северна България

430

НАЛБВ Неделя, на 07.05.2017 година, ще се проведе турнирът на Националната аматьорска лига по баскетбол в Северна България за сезон 2016/2017. ТУК можете да откриете повече информация.

Радваме се, че ще успеем да проведем турнир в региона. За съжаление не всички желаещи успяха да се включат, но пък се надяваме, че тези, които се записаха за турнира на НАЛБ в Севлиево далеч няма да останат разочаровани.

Няколко дни преди турнира се оказа, че отборът на Чавдар (Троян) няма да успее да вземе участие в него поради независещи по никакъв начин от НАЛБ обстоятелства.

Пълната програма за груповата фаза може да бъде открита ТУК.

Резултатите от турнира ще могат да бъдат откривани ТУК.

Сега на вашето внимание представяме съставите на всички отбори, които ще вземат участие в турнира на НАЛБ в Северна България.

  1. Дрезден Зуу (Дряново)
  2. София Лайънс
  3. Джобтайгър Дюдс (София)

От 16:00 часа на 07.05.2017 година ще се проведат и конкурсите, в които участие могат да вземат всички участници – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки.

Благодарим още веднъж на всички за интереса и доверието! Ще се радваме да видим всички фенове на баскетбола в Севлиево на 7 Май! Надяваме се, че няма да разочароваме никого.