Възможност да превърнете хобито си в работа

830

След като преди близо 7 години ви представихме за първи път възможността да станете част от екипа на Genius Sports и през следващите години интерес проявиха много участници, сега отново напомняме за възможността всеки желаещ участник в Националната аматьорска лига по баскетбол да бъде поканен на интервю.

ТУК можете да откриете пълна информация по въпроса.

ТУК пък ще откриете втория ни материал по темата, а ТУК – третия.

От Genius Sports предлагат чрез НАЛБ възможност за работа на всички участници и фенове на Националната аматьорска лига по баскетбол. Компанията е водещ световен доставчик на онлайн спортно съдържание и неговото разпространение. Водени от най-съвременни технологии Genius Sports предоставя на широката си клиентска база висококачествени продукти на данни и цифрово съдържание в целия свят. Компанията има специализирани екипи в целия свят, за да се гарантира цялостното отразяване на спортните събития и точност на данните в различните часови зони. Дейността на компанията спомага и за спортните залози, особено за тези в реално време.

От Genius Sports търсят мотивирани хора за разширяващия се екип на компанията в София. Първоначалната роля на желаещите ще бъде съсредоточена върху актуализиране и наблюдение на различни спортни събития, включително баскетбол.

Това, което от НАЛБ предлагаме обаче, е директен контакт с една от водещите фигури в компанията. Става дума за дългогодишния участник в Националната аматьорска лига по баскетбол Иван Д. Иванов от ТН Машини.

За повече детайли можете да се свържете директно с него на имейл адрес ivan.d.ivanov@geniussports.com, а при желание можете да пишете и до НАЛБ, а ние ще осъществим директната връзка с него – us_nalb@abv.bg.

Молбата ни е, ако кандидатствате за работа в компанията, задължително в CV-то си да упоменете, че кандидатствате чрез НАЛБ. Имаме уверението, че абсолютно всички желаещи, които кандидатстват чрез Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъдат поканени на интервю за свободните позиции. В момента от компанията са в търсене на желаещи, които да отговарят именно за баскетбол, като има позиции и в тениса, и в други спортове.

Радваме се и че баскетболното общество, изградено около НАЛБ през последните 13 сезона получава поредно признание. Благодарим за доверието на всички, които търсят желаещи за своята дейност именно чрез НАЛБТова само показва, че Националната аматьорска лига по баскетбол е уважавана организация от изключително сериозни компании и те могат да разчитат на нея, когато става дума за отговорна дейност. Разбира се, това означава и че участниците в НАЛБ са ценени, и неслучайно им се предоставя поредна възможност. А вярваме, че няма и да бъде последната.