Записване за турнира “Веселин Господинов”, 35+

980

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че за пета поредна година ще организираме турнира “Веселин Господинов” в памет на нашия приятел Веско Господинов, който ни напусна внезапно.

ТУК може да прочетете повече по въпроса.

През 2021 година турнирът “Веселин Господинов” отново ще се проведе непосредствено преди старта на първенството. Надпреварата ще се състои на 11 и 12 Септември 2021 година в зала Уинбет Арена в София – ТУК може да прочетете повече по въпроса. В случай, че записаните отбори са повече, е възможно турнирът да се играе и в следващия уикенд – 18-19.09.2021 година.

Състезателите, които имат право да участват в турнира “Веселин Господинов”, трябва да бъдат на поне 35-годишна възраст – родени не по-късно от 1986 година (могат да участват всички състезатели, родени и през 1986 година, дори все още да нямат навършени 35 години).

Както знаете, Веселин Господинов е първият и единствен засега състезател, влязъл в Залата на славата на НАЛБ.

Как да се запишете за участие в турнира “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ?

ТУК можете да откриете заявката, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bg – крайният срок за подаване на заявки е 22:00 часа на 5 Септември 2021 година, Неделя.

ТУК може да откриете списъка за картотека, какъвто трябва да бъде представен от ръководителя на всеки отбор най-напред в електронен формат (до 22:00 часа на 6 Септември 2021 година, Понеделник), а след това и на хартиен носител (преди първия мач на отбора в турнира). Всеки отбор трябва да картотекира между 8 и 20 състезатели.

ТУК ще откриете тимовия лист, какъвто трябва да представя всеки отбор преди началото на всяка своя среща.

Останалите документи са същите, които се използват и за първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2021/2022 (могат да бъдат открити и в долното меню в сайта на НАЛБ):

Това ще е пето поредно издание на турнира „Веселин Господинов“.

ТУК може да си припомните пълната информация относно първия турнир “Веселин Господинов”, организиран от НАЛБ, а ТУК ще видите и призьорите в надпреварата.

ТУК пък може да прочетете повече за турнира „Веселин Господинов“, проведен през 2018 година – в началото на сезон 2018/2019.

ТУК ще откриете пълна информация за турнира „Веселин Господинов“, проведен през 2019 година, а ТУК ще видите и призьорите в надпреварата.

ТУК ще откриете пълна информация за турнира „Веселин Господинов“, проведен през 2020 година, а ТУК ще видите и призьорите в надпреварата.

Разбира се, за всичко останало вероятно е напълно излишно да пишем. Всички двубои ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube, от всяка среща ще има множество снимкипълната статистика от всеки мач ще бъде излъчвана и в реално времеАбсолютно всичко на турнира “Веселин Господинов” ще се случва изцяло и само по високите стандарти, създадени и утвърдени в НАЛБ.

Никога няма да те забравим, приятелю! Оставаш завинаги един от нас!