100 х 100

1629

В този материал ще обърнем специално вниимание на състезателите, които са достигнали до „milestone“-и (ключови постижения) в Националната аматьорска лига по баскетбол.

Преди това бихме искали да благодарим за изключителната активност и невероятния интерес към НАЛБ в месеци, в които за съжаление не можем да организираме мероприятия!

Както знаете, от 09.03.2020 година не е проведена нито една среща в НАЛБ. И макар тези близо 3 месеца да ни се струват като цяла вечност, непредвидената пауза ни даде възможност да се фокусираме върху елементи от цялостната ни дейност, чието подобрение тепърва ще се вижда все по-ясно, водейки до непрестанно жадуваното развитие.

По време на непредвидената пауза, която се надяваме, че ще завърши съвсем скоро, се постарахме да бъдем максимално активни, развихме благотворителната си дейност още повече, направихме множество подобрения по сайта на НАЛБ, обновихме секцията „За нас“ в сайта на НАЛБ, във Фейсбук страницата на НАЛБ направихме обстоен преглед на историята на НАЛБ, публикувахме различни материали със страхотни изпълнения от мачове в НАЛБ в YouTube канала на НАЛБ, публикувахме интервюта и репортажи, финализирахме процеса по заявяване на участие за следващия сезон (от страна на тимовете, които участват в НАЛБ през настоящия), за който 46 отбора обявиха, че продължават участието си в първенството на НАЛБ и през сезон 2020/2021, станахме над 25 хиляди във Фейсбук, постарахме се да бъдем максимално полезни и по време на кризата, давайки възможност на всички бизнеси, които са засегнати от нея, да потърсят финансова помощ. Освен всичко това, което е видимо, вложихме много усилия в други подобрения и оптимизации. Разбира се, сами може лесно да видите всички материали публикувани след 08.03.2020 година, всички интервюта, цялото видео съдържание, както и активността ни във Фейсбук страницата на НАЛБ и YouTube канала на НАЛБ.

Реализирахме много идеи, начертахме и нови планове, а вече очакваме с нетърпение момента, в който ще можем да се завърнем в залата. В момента може да се практикува баскетбол в спортните зали на закрито, но според заповедта на здравните експерти баскетболът задължително трябва да бъде без състезателен характер, тъй като явно са отчели, че състезателният характер повишава рисковете от здравна гледна точка. В този ред на мисли, към настоящия момент и до разрешаване на баскетбол със състезателен характер от НАЛБ сме предоставили всички свои часове в зала Овергаз Арена на желаещите отбори в НАЛБ да тренират. Все пак, вярваме, че това няма да продължи дълго и ще можем да възобновим шампионата скоро.

Положихме много усилия, разбира се, за развитието и на 2 от любимите ни направления – История и Зала на славата.

Сега, когато с нетърпение очакваме да възобновим основната си дейност, бихме искали да насочим вниманието на всички към определена категория, която е част от Залата на славата на НАЛБ„Milestones“.

Почти 9 години след провеждането на първия мач в историята на НАЛБ можем да поздравим стотици хора, които вече са записали имената си със златни букви в историята на НАЛБ.

100 х 100 – над 100 състезатели вече имат над 100 мача в НАЛБ.

Освен това трябва да отчетем и че абсолютно всички първи нива на „milestone“-ите са „отключени“.

Към днешна дата:

Разбира се, за всеки един „milestone“ може да прочетете пълна информация. Разбира се, всеки един състезател, който е достигнал до подобно ключово постижение, с което е демонстрирал не само качества, но и постоянство, е получил и специална награда от НАЛБ. А както знаете, от НАЛБ се стараем труда на всеки да бъде възнаграждаван.

В момента вторите нива на „milestone“-ите са достигнати само при мачове и точки.

Лесно може да се ориентирате и кой докъде е стигнал както благодарение на индивидуалните профили на абсолютно всички състезатели в сайта на НАЛБ, така и благодарение на вечните класации на НАЛБ, каквито се правят след всеки един сезон.

Поздравления за всички, които вече са си записали имената в историята на НАЛБ и за всички, за които предстои да го направят!

Ние няма да се откажем да отдаваме заслуженото на всеки, който е част от НАЛБ.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ