Крайно класиране в първенството на НАЛБ

585

ФиналДо края на първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2014/2015 остават 2 или 3 мача. Както се вижда и на схемата отляво, остава да бъде попълнено единствено името на шампиона.

На финала в първенството един срещу друг ще се изправят отборите на Брикс и Олд Таймърс, като използваме възможността и да поканим всички приятели на НАЛБ и на баскетбола в зала Овергаз Арена. ТУК можете да намерите събитието относно финалната серия във Фейсбук.

И така крайното класиране в първенството, без първите две места, е напълно ясно. През настоящия сезон в първенството на НАЛБ се включиха рекорден брой отбори – цели 30, като от НАЛБ определено изпращаме изключително успешен сезон. А сезонът е изключително успешен не толкова заради бройката на участниците, колкото заради многото участници, които наистина осмислиха напълно идеята на НАЛБ.

Ето го и крайното класиране от тридесето до трето място:

30. Слава 99
29. НСА
28. Жан Плод
27. Дървоядите
26. Вълците
25. София Хоукс
24. София Лайънс
23. Самел-90
22. Костенец
21. София Булс
20. Джедай Мастърс
19. Антураж
18. Мешетата
17. Еър Фреш
16. Рапидо
15. Лъвовете
14. София Спартанс
13. Дефект
12. Блейдс
11. Ботев 2012
10. Спортни Настилки-Зуум Дизайн
9. Норт Уест
8. Олд Старс 22
7. Политехника
6. Найки
5. Кучетата от Младост
4. Хелга
3. София Суперсоникс

За повече информация можете да посетите и секцията Класиране.

НАЛБИзползваме възможността да благодарим и на всички участници за страхотния сезон! За нас беше чест! Разбира се, видяхме и свои пропуски. Голяма част от тях отстранихме по време на сезона, а за останалите имаме идеи още за следващия сезон. Благодарим за изключително многото положителни оценки за работата ни в течение на целия сезон! Целите пред НАЛБ за настоящия сезон бяха преизпълнени няколко месеца преди неговия край, като продължаваме да се целим все по-високо.

След края на първенството пред НАЛБ остава и приключване на турнира за купата на НАЛБ, като скоро ще има информация и за записването за следващия сезон. Предстоят и много изненади. Благодарим на всички за подкрепата още веднъж!