За екипите на отборите в НАЛБ

764

Преди повече от две години обявихме, че от Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме сътрудничеството си с фирмата за спортна екипировка Томи. Абсолютно всички преференции, описани тогава, остават валидни и днес.

Малко след това показахме и екипировката на всички отбори, които се обърнаха към НАЛБ за изготвяне на официалните си екипи.

През сезон 2016/2017 отборите с екипировка, изготвена със съдействието на НАЛБ бяха още повече.

Както можете да видите в секцията Артикули, голяма част от артикулите са дело именно на Томи.

Относно екипите на отборите пък най-базово вариантите, на които се спират повечето тимове, са 3:

Екип за отбор – възможност за пълна сублимация върху потниците и шортите (два потника и два чифта шорти), най-високо качество материя

Екип за отбор – възможност за пълна сублимация върху потниците и шортите (два потника и едни шорти), най-високо качество материя

Двулицев екип за отбор – възможност за частична сублимация върху потниците и шортите, в която влиза и изписване на името на гърба (един потник и едни шорти – двулицеви)

И докато през сезон 2014/2015 едва 5 тима играха с екипировка, изготвена със съдействието на НАЛБ, то през сезон 2015/2016 цели 15 отбора поставиха емблемата на Националната аматьорска лига по баскетбол на екипите си. ТУК можете да откриете повече информация във връзка с тези 2 сезона. През сезон 2016/2017 вече по-голямата част от отборите бяха с емблемата на НАЛБ върху екипите си. Тази тенденция продължава с пълни сили и през настоящия сезон. ТУК можете да откриете повече информация за миналия сезон.

През сезон 2017/2018 вече почти всички участници имат емблемата на НАЛБ на екипите си. Част от тях само допълниха екипировката си за новопривлечени състезатели – продължихме съвместната си дейност от предишните сезони. Ще видите и отбори с чисто нова екипировка, изготвена преди началото на настоящия сезон. Радваме се, че наличието на емблемата на НАЛБ върху екипите на отборите се превръща във все по-приятна и все по-сериозна тенденция. Тенденция, която отново показва и привързаността към баскетболната общност, създадена и развиваща се покрай цялостната дейност на НАЛБ. А се радваме и изключително много, че можем да съдействаме на всички за направата на екипировка максимално евтино, качествено, бързо и удобно. Имаме пълна готовност да съдействаме на всички останали желаещи.

Разбира се, много отбори се възползват и от възможността да изготвят и допълнителна екипировка към задължителната. Например, тениски като тези на София Ентъртейнмънт, Хебър (Пазарджик), София Лайънс и за феновете на Бойз Фром Да Хууд. Разбира се, възможностите са напълно неограничени, като повече за тях можете да видите ТУК и ТУК.

А сега на вашето внимание представяме и отборни снимки на всички участници в първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол през сезон 2017/2018, които недвусмислено демонстрират отношението си към идеята, каузата и имат емблемата на НАЛБ върху екипировката си, и са се обърнали към НАЛБ за съдействие при изготвянето на екипи:

Атлетик 95 Кукленсветли; тъмни
Балкан Ботевградсветли; тъмни
Бойз Фром Да Хуудсветли; тъмни
Джобтайгър Дюдссветли; тъмни – екипите не са правени чрез НАЛБ и Томи, но въпреки това от Джобтайгър Дюдс решават емблемата на НАЛБ да фигурира на екипите им
Дървоядитесветли; тъмни
Компирсветли; тъмни
Кралетесветли; тъмни
Кучетата от Младостсветли – отборът на Кучетата от Младост има емблемата на НАЛБ само върху светлите си екипи
Кучетата от Младост Бсветли – отборът на Кучетата от Младост Б има емблемата на НАЛБ само върху светлите си екипи
Любимецсветли; тъмни
Мечкитесветли; тъмни
Монстарс-ГоуТуАдминс – светли; тъмни
Норт Уест-Онлайн Машини – светли; тъмни
Олд Таймърссветли; тъмни
Паляците – светли; тъмни – екипировката на отбора не е подменена изцяло, но от тима също вече се обръщат към НАЛБ за съдействие за новите си екипи
Пистолет – светли; тъмни
Ремонт Експерт – светли; тъмни
Ръш Баскетбол – светли; тъмни
Сейнтссветли; тъмни
Скай Уокърс – светли; тъмни
Скравена – светли; тъмни
София Ентъртейнмънт – светли; тъмни
София Уориърс – светли; тъмни
София Хоукс – светли; тъмни
Стрийт Бенгърссветли; тъмни
Торнадо – светли; тъмни
Фаворит-Кърджали – светли; тъмни
Фантомс – светли; тъмни
Фитстоун – светли; тъмни – преди тимът да промени името си на ТН Машини
БК Септемвриекипировката на целия клуб е изготвена с пълното съдействие на НАЛБ, респективно и на всеки артикул фигурира емблемата на НАЛБ
Септември 97тъмни; тъмни – на този етап от клуба са направили само тъмните си екипи чрез НАЛБ
ТУ-Пловдив
тъмни – отборът на ТУ-Пловдив има емблемата на НАЛБ само върху тъмните си екипи

Разбира се, както стана дума вече, изключително много отбори се обръщат към НАЛБ за съдействие и при изготвянето на останалата част от екипировката на тима. За пример могат да бъдат дадени тениските за загрявка, кърпи, фенски шалове, треньорски дъски, сакове, раници, ключодържатели и много други – всички възможности можете да видите в секцията Артикули.

Както се вижда съревнованието между отборите за най-хубави екипи е изключително оспорвано. Кой е вашият фаворит?

Имайки предвид, че само за сезон 2017/2018 до момента ви представихме над 30 тима, а от НАЛБ и Томи работихме за екипировката и на десетки други през последните 3 сезона (чиито състезатели просто са разпръснати по останалите отбори през настоящия сезон), можем смело да заявим, че сме работили по официалната екипировка на доста солидно количество отбори през годините. Разбира се, радваме се, че до този момент винаги всички са били удовлетворени от съвместната ни дейност.

Благодарим на всички отбори, използвали съдействието на НАЛБ и поставили емблемата на НАЛБ върху екипите си! Благодарим и на фирмата за екипировка Томи!

ТУК можете да откриете всички артикули на НАЛБ, ТУК – още много снимки на всички артикули на НАЛБТУК – всички партньори, а ТУК – всички обекти, в които участниците в НАЛБ ползват отстъпки.

Редакция (07.04.2018 година, 21:00 часа): Статията е актуализирана с информация и за нови отбори, които се обръщат към НАЛБ за изготвяне на екипировката си.