Съставите за звездното шоу във втора дивизия на НАЛБ

589

We believeКакто знаете, на 16.12.2018 година, Неделя, в зала Овергаз Арена ще се проведе традиционният звезден уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за четвърта дивизия. Той е с начален час 12:00.

ТУК пък можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за трета дивизия. Той е с начален час 14:00.

Сега е време да обявим и съставите на отборите във втора дивизия. Мачът на звездите за втора дивизия е с начален час 16:00.

След края на първата част на срещата ще се проведе и финалният етап на конкурса за стрелба от линията за наказателни удари във втора дивизия, а след третата част – финалният етап на конкурса за стрелба от зоната за три точки във втора дивизия.

Повече за конкурсите можете да прочетете ТУК.

ТУК пък ще откриете събитието във Фейсбук относно Звездния уикенд на НАЛБ.

За участие в мача на звездите за втора дивизия са поканени 24 състезатели. 12 от тях са състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона в своя отбор. Останалите 12 места са за състезателите с най-висок коефициент до момента през сезона, които не са първи по коефициент в собствените си отбори. При невъзможност на някого да участва, се кани следващият по коефициент. В случай, че отказалият състезател е единствен представител на своя тим, се кани състезател от същия отбор. В случай, че отборът е представен и от други състезатели, се кани следващият най-добър по коефициент, без значение от отбора. Стартовите петици са определени въз основа отново на коефициентите до момента през сезона. Разбира се, участието на всеки в звездния уикенд на НАЛБ ще бъде отразено и в индивидуалния му профил в сайта на НАЛБ, както може да се види за предишните години.

За поредна година отборите ще носят имената на нашите партньори Airball и Basketball Academy. Трябва да отбележим и че единият отбор в мача на звездите в НАЛБ ще носи името Airball за седма поредна година (от осем възможни). Факт, който е поредното доказателство за успешната съвместна дейност. Basketball Academy е по-млад проект, който от Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепяме от самото му създаване. Благодарим на всичките си партньори! Специални благодарности на Airball и Basketball Academy – две организации, които ни вдъхват както кураж, така и вяра, че има и други баскетболни организации в България, чиято цел не е лична изгода.

А ето ги и съставите на двата отбора:

Airball

Васил Голов (Виваком)
Джордже Даскалович (Паляците)
Георги Мишев (Монстарс)
Момчил Маринов (Виваком)
Петър Славков (Джобтайгър Дюдс)
––––––––––––––––
Костадин Костов (Атлетик 95 Куклен)
Димитър Йошев (ТН Машини)
Васил Колчев (Джобтайгър Дюдс)
Тодор Петров (Балкан Ботевград)
Любомир Колев (Атлетик 95 Куклен)
Калин Златанов (Паляците)
Александър Герин (Компир)

Треньорски щаб: Борислав Михайловски (Джобтайгър Дюдс), Костадин Илиев (Виваком), Мартин Милиев (Паляците)

Basketball Academy

Иван Иванов (Кабайерос)
Владимир Георгиев (Виваком)
Марио Юруков (София Ентъртейнмънт)
Боян Гагов (Паляците)
Бойко Иванов (Дървоядите)
––––––––––––––––
Иван Иванов (Виваком)
Христо Владимиров (Паляците)
Илия Стоичков (Джобтайгър Дюдс)
Стефан Стайнов (Атлетик 95 Куклен)
Кристиян Шотев (Монстарс)
Борислав Гостев (Монстарс)
Димитър Георгиев (Фаворит-Кърджали)

Треньорски щаб: Любомир Праматаров (ТН Машини), Борис Райков (Дървоядите), Александър Фъртунов (София Ентъртейнмънт)

По време на целия звезден уикенд очакваме много зрители, медии и официални гости. Каним всички приятели на НАЛБ и на баскетбола на 16.12.2018 година в зала Овергаз Арена. Нека за пореден път покажем огромния потенциал на баскетбола. Надяваме се, че няма да разочароваме никого. Благодарим за подкрепата!

*We believe*