Екипът на НАЛБ излиза срещу Българското баскетболно общество в демонстративен мач

700

НАЛБВече обявихме някои от инициативите на 20.12.2015 година, когато е звездният уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2015/2016. Нека си припомним какви са те:

  1. „Предай любовта към играта нататък“
  2. Мач за състезателите в драфта

Сега е време да обявим и третата инициатива, която ще бъде част от звездния уикенд на НАЛБ.

Всички сме свикнали да виждаме хората от екипа на НАЛБ като длъжностни лица на срещите в лигата. Истината е обаче, че зад абсолютно всеки, който е част от екипа на НАЛБ (съдии, секретари, статистици, фотографи, видеооператори, журналисти, връзка с външни медии, поддръжка и актуализация на сайт, комисии) стои човек, който обича баскетбола изключително много.

Именно така се роди идеята и за третата ни инициатива по време на звездния уикенд. Отборът на NALB TEAM ще се изправи срещу отбора на Българското баскетболно общество. Някои от екипа на НАЛБ се състезават и в отбори в лигата. Други не играят вече, но са били част от отбори за подрастващи, студентски тимове, а и професионални такива. Информация за всеки член на екипа на НАЛБ можете да намерите ТУК.

Българското баскетболно общество. ТУК можете да намерите повече информация за него. В отбора на ББО ще видите и много познати лица – ръководители и представители на отбори, които участват в Националната аматьорска лига по баскетбол. Повече за Българското баскетболно общество и съвместните проекти с НАЛБ – скоро.

От любов към играта! Това е мотивът ни да поканим приятелите си от Българското баскетболно общество и да покажем, че без значение от индивидуалните възможности на всеки, хората в NALB TEAM и ББО също обичат да играят баскетбол безумно много.

И така, програмата дотук за 20.12.2015 година, Неделя, Овергаз Арена:

11:30 часа „Предай любовта към играта нататък“
12:30 часа Мач за състезателите в драфта
14:00 часа Демонстративен мач между екипа на НАЛБ и Българското баскетболно общество

Каним всички желаещи, които искат да се запознаят с идеята и концепцията на Българското баскетболно общество, както и всички, които искат да видят NALB TEAM в действие и да погледат малко баскетбол, макар и не на най-високо ниво (няма да забиваме твърде често).