Вижте участниците в София през сезон 2017/2018 по дивизии

770

НАЛБНай-напред бихме искали да направим обзор на сезон 2016/2017 от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София. За целта просто последвайте връзките по-долу за всяка от трите дивизии:

Първа дивизия

Втора дивизия

Трета дивизия

ТУК пък описахме подробно каква е ситуацията в дивизиите още преди края на шампионата.

Ето как ще бъдат разпределени отборите по дивизии в първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018 след изиграването на баражите.

Трябва да отбележим и че съвсем скоро ще отвори записването за нови отбори. В зависимост от бройката на новите отбори ще бъде взето решение дали ще бъде обособена четвърта дивизия или трета дивизия ще бъде съставена от повече отбори.

Отборите в първа дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018

Олд Таймърс
Брикс
Норт Уест
Сейнтс (наследник на Дефект-Вип Рипеър)
София Лайънс
Олд Старс 22
В.И.С. (наследник на Микс)
Ботев 2012
ФитСпо Баскет
Ероус
София Хоукс
Гуми-Нет

Отборите във втора дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018

Кучетата от Младост
Рейнджърс
Фитстоун
София Ентъртейнмънт
Паляците
Рапидо Куриери
Джобтайгър Дюдс (който носи името Фантом Дюдс по време на турнира за купата)
Монстарс
Титаните
Кучетата от Младост Б
Дървоядите (наследник на Дървоядите-Рафи)
Атлетик 95 Куклен

Отборите в трета дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018

Кралете
Фантомс
Топ Тен
Стрийт Бенгърс
Бойз Фром Да Хууд
Джедай Мастърс
Мечките
Скравена
Виваком
Любимец
Ботев 2012 Б
Ръш Баскетбол

Заедно със записването за нови отбори за сезон 2017/2018 ще публикуваме и обновения формат, чиито промени бяха гласувани от участниците в НАЛБ.

Кучетата от Младост Б и КралетеИзползваме възможността и да поздравим всички участници в баражите, които през този сезон несъмнено изиграха меко казано запомнящи се мачове.

Такъв е примерът и със серията между Кучетата от Младост Б и Кралете, които се изправиха в запомнящ се сблъсък за участие във втора дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018.

Със сигурност обаче трябва да отчетем факта, че спортсменството е много по-важно от резултатите, които така или иначе са променлива величина.

Именно затова отборите на Кучетата от Младост Б и Кралете заслужават поздравления още веднъж!

Разбира се, същото важи и за останалите отбори и останалите серии. Това обаче е първият бараж в историята на Националната аматьорска лига по баскетбол, завършил след 3 мача.

А по-нагоре ще видите снимката за спомен след края на драматичната серия за участие във втора дивизия от първенството на НАЛБ в София през сезон 2017/2018.

И отново към сезон 2017/2018…

С други думи, записването за сезон 2017/2018 от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София ще стартира с вече 36 подали заявки за участие отбори.

Правим уточнение и че всички 36 отбора, за които става дума по-горе, имат възможност преди началото на предстоящия сезон да променят имената си.

От Националната аматьорска лига по баскетбол с удоволствие ще помогнем по какъвто и да е организационен въпрос както на тези 36 отбора, така и на всички потенциални нови участници.

Използваме възможността и да благодарим за огромния интерес към предстоящия сезон и множеството запитвания от страна на нови отбори още преди да е пуснато записването!

Благодарим на всички за прекрасния сезон 2016/2017! Мислите ни започват да бъдат насочени към още по-невероятен сезон 2017/2018!

Благодарим за интереса, доверието, коректността и положителното отношение на всички 36 отбора, описани по-горе, както и на всички състезатели, треньори и фенове, които ще продължат да бъдат част от НАЛБ и през сезон 2017/2018! За нас е чест!

Редакция (24.07.2017 година, 23:00 часа): От отбора на Дървоядите-Рафи вече заявиха, че през следващия сезон ще променят името си и отново ще се казват Дървоядите.