“Добър ден с БНТ2”: НАЛБ

1777

На 23.06.2018 година в ефира на БНТ2 беше излъчен пореден епизод от предаването “Добър ден с БНТ2”.

То се излъчва всяка Събота и Неделя. Във втората част на предаването основната тема е спорт.

На 23 Юни 2018 година за втори път акцентът беше Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК може да откриете повече информация относно първото гостуване на НАЛБ в „Добър ден с БНТ2“.

Гости в предаването този път бяха Мартин Механджиев и Марин Механджиев като представители на НАЛБ, както и трима представители на шампионите във всяка от трите дивизии от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018. Отборът на Олд Таймърс (шампион в първа дивизия) беше представен от Мартин Славов, този на ТН Машини (шампион във втора дивизия) – от Любомир Праматаров, а Балкан Ботевград (шампион в трета дивизия) – от Костадин Методиев.

При гостуването си Мартин Механджиев дава и равносметката си за седмото поредно първенство на НАЛБ – това за сезон 2017/2018. Марин Механджиев отговаря и на въпроси, свързани с проблемите в баскетбола ни като цяло. Мартин Славов, Любомир Праматаров и Костадин Методиев разкриват какви са емоциите след триумфа в първенството, както и какво им дава НАЛБ. Всички отговарят и на много други любопитни въпроси.

Тук можете да откриете цялото предаване в сайта на БНТДобър ден с БНТ2 – 23.06.2018. Частта относно НАЛБ започва малко след началото на 29-а минута.

Радваме се, че представители на НАЛБ получават все по-голямо признание и все повече покани от страна на различни медии, за което използваме възможността и да благодарим!

Отново изказваме специални благодарности на БНТ и БНТ2 за поканата!

А сега на вашето внимание представяме гостуването на Мартин Механджиев, Марин Механджиев, Мартин Славов, Любомир Праматаров и Костадин Методиев в “Добър ден с БНТ2”: