ФитСпо Баскет спечели турнира за купата на НАЛБ

2449

Отборът на ФитСпо Баскет е новият носител на купата на Националната аматьорска лига по баскетбол!

ФитСпо Баскет постигна най-големия успех в историята си в НАЛБ до момента. Тимът достигна до своите първи медали в НАЛБ, като не остави съмнения, че заслужава най-много да триумфира с купата на НАЛБ. От ФитСпо Баскет завършиха турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 с 8 победи и нито една загуба. Освен това представителите на ФитСпо Баскет си осигуриха и участие в двубоя за Суперкупата на НАЛБ, който ще се проведе преди началото на първенството за сезон 2019/2020. Опонент на ФитСпо Баскет ще бъде отборът на Олд Таймърс – шампион в първа дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2018/2019.

На финала в турнира за купата на НАЛБ, проведен на 28.07.2019 година в зала Овергаз Арена, отборът на ФитСпо Баскет се наложи над София Лайънс с 89:66.

А финалният двубой в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 между отборите на София Лайънс и ФитСпо Баскет определено предизвика изключително сериозен интерес.

Използваме възможността да благодарим на всички фенове за огромния интерес към начинанията ни и през сезон 2018/2019!

Джобтайгър Дюдс се наложи над ТН Машини в срещата за трето място в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. Двубоят се превърна в истински спектакъл, а двата тима предложиха изключително качествен баскетбол. Въпреки че преднината на ТН Машини достигна 11 точки, а тимът водеше в повече от 22 минути от срещата, включително с 8 точки на полувремето, от Джобтайгър Дюдс успяха да обърнат развоя на събитията и заслужено да се поздравят с купа и медали. Ключови фактори за обрата на Джобтайгър Дюдс бяха сърцатата игра на всички в тима и страхотното себераздаване в защита. Неслучайно от Джобтайгър Дюдс ограничиха съперника си до само 8 точки в третата част. Именно в третата четвърт представителите на Джобтайгър Дюдс спечелиха с 15 точки разлика, а впоследствие успяха да задържат преднината си, за да достигнат до най-големия успех в историята си в НАЛБ до момента. Адмирации и за двата отбора за страхотния двубой и цялостното представяне в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019!

Поздравления за Джобтайгър Дюдс! Поздравления и за ТН Машини за страхотното представяне през целия сезон!

Финалният двубой в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019, проведен на 28.07.2019 година, между отборите на София Лайънс и ФитСпо Баскет започна със снимка за спомен.

Отборът на ФитСпо Баскет се представи феноменално на финала и успя да пречупи носителя на купата на НАЛБ за сезон 2017/2018. Още в първата част състезателите на ФитСпо Баскет направиха серия от 13:0, повеждайки с 12 точки разлика. Тимът не изпусна преднината си до края на двубоя, като задържа водачеството си в повече от 37 минути от срещата. Страхотната игра в защита на ФитСпо Баскет отново даде резултат, като тимът успя да се справи със страхотните реализатори на София Лайънс и не остави съмнение, че заслужава най-много измежду всички участници да достигне до златните медали.

Носителите на купата на НАЛБ:

Сезон 2011/2012 – Хелга
Сезон 2012/2013 – Хелга
Сезон 2013/2014 – Ботев 2012
Сезон 2014/2015 – Норт Уест
Сезон 2015/2016 – Спортни Настилки-Зуум Дизайн

Сезон 2016/2017 – Ботев 2012
Сезон 2017/2018 – София Лайънс
Сезон 2018/2019 – ФитСпо Баскет

По време на финалите в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол се проведоха и традиционните конкурси – за стрелба от линията за наказателни удари и за стрелба от зоната за три точки. Право на участие в конкурсите имаха представители на всички участници в турнира за купата на НАЛБ.

Пълен запис от конкурсите може да гледате тук:

В конкурса за стрелба от линията за наказателни удари триумфира Борис Станков от Джобтайгър Дюдс. На второ място завърши Мартин Механджиев от Септември, а трети остана Илия Стоичков от Джобтайгър Дюдс.

В конкурса за стрелба от зоната за три точки на първо място завърши Стефан Василев от Септември. Той остави след себе си Илия Стоичков от Джобтайгър Дюдс на второ място и Димитър Борисов от Рент Енд Гоу на трето.

ТУК пък може да откриете пълна информация относно елиминационната фаза в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019ТУК – всички резултати, а ТУК – класиранията както в предварителните групи, така и крайното в надпреварата.

Ето го и крайното класиране в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019:

1. ФитСпо Баскет
2. София Лайънс
3. Джобтайгър Дюдс
4. ТН Машини
5. Монстарс
6. Паляците
7. Баш-Тийм
8. Енигма Фойерверк
9. В.И.С.
10. АК-47-ърс
11. Рент Енд Гоу
12. София Ентъртейнмънт
13. София Уориърс
14. Стрийт Бенгърс
15. Септември
16. Булатса
17. Ръш Баскетбол
18. Олд Мамбас

Индивидуалните статистики на всички състезатели са въведени в индивидуалните им профили, като статистиката и от кариерата на всеки един състезател е актуализирана в профила му. Съвсем скоро очаквайте и информация относно индивидуалните призьори в турнира за купата на НАЛБ + топ 5 във всяка категория.

Отборът на Джобтайгър Дюдс се представи феноменално по време на цялата надпревара и напълно заслужено достигна до бронзовите медали в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. Страхотната организация на тима, която многократно сме изтъквали и за която основна заслуга има Борислав Михайловски, даде своите плодове. Тимът завърши на второ място в своята предварителна група с 2 победи и 2 загуби. Тройна въртележка между втория, третия и четвъртия отбор в групата изпрати Джобтайгър Дюдс на второ място. Впоследствие тимът се наложи над София Уориърс в осминафиналната фаза, за да дойде и невероятният двубой с Паляците. Представителите на Джобтайгър Дюдс победиха след продължение в истински спектакъл, демонстрирайки отново невероятния си характер. В полуфиналната фаза Джобтайгър Дюдс се представи на много високо ниво и срещу ФитСпо Баскет, но опитът на съперника си каза думата. Вече стана дума за срещата за трето място, в която от Джобтайгър Дюдс разгърнаха потенциала си през второто полувреме и напълно закономерно достигнаха до своя изумителен триумф. Поздравления!

На второ място в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019 завърши отборът на София Лайънс. Тимът демонстрира много атрактивна игра, като неслучайно за 8 мача реализира 820 точки – повече от 102 средно на мач. Перфектната организация на тима, за която трябва да поздравим всички и особено Николай Истатков, изведе „Лъвовете“ до 5 медала в рамките на една година – невероятен рекорд. Като започнем от края на сезон 2017/2018, когато София Лайънс спечели турнира за купата на НАЛБ, отборът на София Лайънс записа и блестящ сезон 2018/2019, в който спечели редовния сезон в първа дивизия от първенството на НАЛБ, а впоследствие достигна и до бронзовите медали в шампионата, остана със сребърните медали за Суперкупата на НАЛБ, а също така със сребърните медали и в турнира „Веселин Господинов“, организиран от НАЛБ. Изумителното постоянство на „Лъвовете“, които стартираха сезона с финал и го завършиха отново с финал, е в дъното на успехите на тима. Въпреки че бяха надиграни във финалната среща, от София Лайънс отново демонстрираха класа и изцяло спортсменско поведение, присъщо на истинските шампиони. Поздравления!

ФитСпо Баскет остава единственият отбор без нито една загуба в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019. Напълно заслужено тимът триумфира в надпреварата. В петия си сезон в НАЛБ отборът на ФитСпо Баскет (тимът носи името ФитСпо Баскет от сезон 2016/2017) достига до най-големия успех в историята си. През настоящия сезон от ФитСпо Баскет демонстрираха класата си и в първа дивизия от първенството на НАЛБ, когато може би не им достигна само малко повече опит, за да се намесят в борбата за медалите. Все пак, невероятното постоянство и изключителният колектив, изграден през годините вече дадоха своите плодове. Представителите на ФитСпо Баскет са в почти един и същи състав в последните години, а отборният дух беше нагледно демонстриран по време на турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. Сърцатата игра в защита и разнообразното нападение, в което всеки един от тима има своята важна роля се оказаха печеливша комбинация. Когато говорим за защита трябва да отчетем, че от ФитСпо Баскет ограничиха София Лайънс до 66 точки на финала, имайки предвид факта, че „Лъвовете“ отбелязваха по над 107 точки средно на мач в първите си 7 срещи в турнира за купата на НАЛБ. Разбира се, трябва да отчетем и отличната организация в тима, с която в последните години е ангажиран главно Венислав Наумов. Трябва да поздравим ФитСпо Баскет и за феърплея, демонстриран по време на целия турнир за купата на НАЛБ. Напълно заслужено ФитСпо Баскет достига до своите първи златни медали в НАЛБ. Поздравления!

Най-добър реализатор в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 е Радослав Йорданов от София Лайънс със своите 32.9 точки средно на мач (общо 263 за 8 мача). Той демонстрира изключителните си качества в течение на цялата надпревара и заслужено след приза за най-добър реализатор в плейофите в първа дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2018/2019, 21-годишният състезател достига до отличието за най-добър реализатор и в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019. Поздравления!

Най-полезен състезател в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2018/2019 стана Иван Илчев от ФитСпо Баскет. Той демонстрира невероятно постоянство, страхотно себераздаване и изключителни качества, които бяха основополагащи за големия триумф на ФитСпо Баскет. Не пропусна нито един мач за тима си в надпреварата. За 8 двубоя записа средни показатели от 26.0 точки, 9.4 борби, 2.9 асистенции, 1.8 откраднати топки и 0.4 чадъра за коефициент от 30.9. Поздравления!

От Националната аматьорска лига по баскетбол пожелаваме успех на Петър Славков и семейството му!

На този етап Петър изигра последния си мач в НАЛБ.

Семейство Славкови ще се преместят в Швеция, като именно там Петър ще продължи и професионалното си развитие.

Той се включва в НАЛБ през сезон 2014/2015. В първенството дебютира с екипа на Дървоядите, а в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2014/2015 вече е част от Фантомс.

През следващите 2 години продължава да носи екипа на Фантомс. През сезон 2016/2017 помага на тима си да завърши на второ място в редовния сезон в трета дивизия от първенството на НАЛБ.

От сезон 2017/2018 се превръща в изключително важна част от Джобтайгър Дюдс, а през сезон 2018/2019 нагледно разкрива огромния си потенциал.

Във втора дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2018/2019 изиграва 20 мача с екипа на Джобтайгър Дюдс, в които се отчита с по 19.1 точки, 10.5 борби и 2.4 асистенции за коефициент от 16.9 и 32.3 минути на терена.

През сезон 2018/2019 достига до първото си отличие за най-полезен състезател на кръга в НАЛБ. През сезон 2018/2019 записва и първото си участие в Мача на звездите на НАЛБ. 195-сантиметровият състезател не просто участва в срещата, а става най-резултатен в нея (с 31 точки, към които добавя 18 борби и 2 асистенции), като е избран и за най-полезен състезател на двубоя. Славков завършва редовния сезон във втора дивизия от първенството на НАЛБ на четвърто място сред най-добрите реализатори.

В турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 е с ключов принос за големия успех на Джобтайгър Дюдс, който достига до бронзовите медали в надпреварата. Петър Славков изиграва 6 мача в турнира, в които записва средни показатели от 22.7 точки, 11.2 борби и 2.8 асистенции за коефициент от 19.8. 29-годишният състезател завършва турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 на четвърто място по борби и на второ сред най-добрите изпълнители на наказателни удари.

За 71 мача в кариерата си в НАЛБ до момента Петър Славков записва средни показатели от 13.9 точки, 9.6 борби, 1.6 асистенции, 1.1 откраднати топки и 0.5 чадъра.

Още веднъж пожелаваме успешно развитие за Петър Славков и семейството му в Швеция!

При всяка възможност очакваме семейство Славкови отново в залата за мероприятията на НАЛБ.

Сега ви представяме Николай Истатков заедно със съпругата си и родителите си.

През годините треньорът на София Лайънс се превърна в истински еталон за спортсменско и коректно поведение, което несъмнено му спечели много симпатии.

Неговите усилия са в основата на превръщането на „Лъвовете“ в един от най-успешните отбори в НАЛБ в последно време, а социалният елемент, който е видим и от снимката, е нещо, което няма как да не ни радва.

Въпреки че още преди старта на турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 отборът на София Лайънс беше сочен за абсолютен фаворит и със сигурност Истатков също се е надявал да изведе тима си до златните медали, след загубения финал от ФитСпо Баскет Николай Истатков демонстрира класата си, искайки отборът на София Лайънс да се снима с новите носители на купата на НАЛБ. Т.е. показа нагледно как истинските шампиони могат и да губят, защото смисълът е много по-дълбок и стойностен.

В последната една година Николай Истатков изведе тима си до цели 5 медала в НАЛБ, записвайки невероятен рекорд. В края на сезон 2017/2018 „Лъвовете“ триумфираха в турнира за купата на НАЛБ. След това загубиха финала в турнира „Веселин Господинов“, организиран от НАЛБ. Останаха със сребърните медали и от Мача за Суперкупата на НАЛБ. Спечелиха редовния сезон в първа дивизия от първенството на НАЛБ, а след това достигнаха и до бронзовите медали в шампионата. За финал на сезон 2018/2019 в НАЛБ Истатков изведе тима си в пореден финал, завоювайки сребърните медали от турнира за купата НАЛБ за сезон 2018/2019.

Освен описаните по-горе призове, със София Лайънс Николай Истатков има спечелени 1 златен медал от турнира на НАЛБ в Северна България и 2 сребърни от турнира на НАЛБ в Южна България.

Той е трикратен участник в Мача на звездите на НАЛБ. През сезон 2017/2018 е избран за треньор номер едно в НАЛБ, а през сезон 2018/2019 остава на пета позиция.

Въпреки че е отдаден изцяло на треньорските си функции, Истатков има и 32 мача в НАЛБ като състезател. В турнира за купата на НАЛБ за сезон 2017/2018 дори триумфира в конкурса за стрелба от зоната за три точки.

Адмирации за желанието, с което Николай Истатков прави всичко във връзка с НАЛБ и във връзка със София Лайънс! Адмирации и за нагласата му, която въпреки загубите не сваля усмивката му от лицето, защото той вече е победител – заедно с приятелите си прави това, което обича, а освен това към начинанието са съпричастни и всички членове на семейството му!

Поздравяваме Николай Истатков и семейството му и ги очакваме отново заедно в залата за мероприятията на НАЛБ и през сезон 2019/2020!

Сега е време да обърнем специално внимание и на един човек, чиито дългогодишни усилия бяха наградени подобаващо. Представяме ви Венислав Наумов заедно със съпругата си.

За Венислав се събраха страхотни поводи за радост.

Най-напред използваме възможността да поздравим семейство Наумови по случай сватбата им, състояла се на 27.07.2019 година.

Още на следващия ден Венислав Наумов изведе тима си до златните медали в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019.

Вено е един от състезателите, които не са пропуснали нито един сезон в НАЛБ откакто организацията съществува. Той дебютира през сезон 2011/2012, като вече 8 години е неизменна част от мероприятията на НАЛБ.

През годините той се превърна и в истински еталон за спортсменско поведение.

А ето, че след 8 години и 175 мача в НАЛБ напълно заслужено той достига и до първия си златен медал в НАЛБ, и то ден след като се ожени.

Венислав Наумов дебютира в НАЛБ през сезон 2011/2012 с Бяс. Наумов записва участие в първия Мач на звездите на НАЛБ в историята – през сезон 2011/2012. От турнира за купата на НАЛБ за сезон 2011/2012 носи екипа на Блейдс, като още в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2011/2012 достига до сребърен медал. През следващите 2 сезона е неизменна част от Блейдс – и в първенството, и в турнира за купата на НАЛБ. През сезон 2012/2013 е с основна заслуга и за бронзовите медали на тима в шампионата.

В първенството на НАЛБ за сезон 2014/2015 е част от Блейдс, а в турнира за купата на НАЛБ вече носи екипа на Еър Фреш (предшественик на ФитСпо Баскет).

През сезон 2015/2016 тимът носи името АктивТрейдс, а Наумов продължава да бъде част от него.

През сезон 2016/2017 отборът вече приема името ФитСпо Баскет, което носи и до днес и с което достига до най-големия успех в историята си в НАЛБ до момента.

През сезон 2013/2014 заедно с тима си 190-сантиметровият състезател достига до сребърните медали в 3х3 турнира на НАЛБ. Повтаря това постижение и през сезон 2016/2017.

През сезон 2015/2016 става първият състезател в историята на НАЛБ, който достига до „milestone“. Наумов става първият с трицифрен брой мачове в НАЛБ.

През сезон 2016/2017 заедно с Блейдс (Бургас) достига до сребърните медали в турнира на НАЛБ в Източна България. Той представлява Блейдс (Бургас) и в турнира „Веселин Господинов“, организиран от НАЛБ преди старта на сезон 2017/2018.

През сезон 2017/2018 получава признание за поведението си на терена, достигайки до отличието за спортсмен номер едно в НАЛБ.

От сезон 2016/2017 насам Венислав Наумов се ангажира и с ръководни функции във ФитСпо Баскет, които видимо дават своите плодове. Въпреки че професионалното му развитие извън пределите на България го лишава от възможността да взима участие в мачовете на тима си в първенството на НАЛБ за сезон 2018/2019 (когато изиграва само 1 мач), Вено остава плътно до отбора, допринасяйки с качествата си за страхотния му прогрес. В турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 вече е до отбора си и физически, за да може да изпита невероятната радост от вдигането на трофея.

Още веднъж поздравяваме Венислав Наумов за изключителното спортсменство, което демонстрира при изявите си в НАЛБ! Поздравяваме го отново и за първия му златен медал в НАЛБ – дълго очакван и повече от заслужен триумф.

Пожелаваме на него и съпругата му много семейно щастие, а купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 да бъде само началото на поредица от радостни и успешни мигове заедно!

Поздравления за всички във ФитСпо Баскет! Отборът запази своето място в историята. А със сигурност вече пред тима има и нова цел в близко бъдеще – спечелването на Суперкупата на НАЛБ. А там отново препятствието няма да е лесно.

От ръководството на Националната аматьорска лига по баскетбол поздравяваме всички участници и благодарим за прекрасния сезон!

Време за история…

Носителите на купата на Националната аматьорска лига по баскетбол през годините:

Отборът на ФитСпо Баскет е носител на купата в осмия сезон на НАЛБ. Нека отдадем нужното внимание и на тези, сторили това преди ФитСпо Баскет:

Сезон 2011/2012 – ХелгаДимитър СтаниславовСтефан СтояновПетър ИвановПламен ПеневСашко ЛазовВладимир ПетровПетър МариновГеорги Брестнички. Треньор: Евгени Жеков

Финал: Хелга – Безименните 81:65

Най-полезен състезател: Георги Брестнички (Хелга)

Най-добър реализатор: Мартин Механджиев (Безименните) – 29.0 точки средно на мач

Сезон 2012/2013 – ХелгаСтефан СтояновЖивко РадевскиПетър ИвановПламен ПеневСашко ЛазовВладимир ПетровМихаил ДянковПетър МариновАлександър ЕневГеорги БрестничкиСтефан АнгеловАнтон МиленковТихомир Широв. Треньор: Евгени Жеков

Финал: Хелга – Паляците 65:54

Най-полезен състезател: Стефан Стоянов (Хелга)

Най-добър реализатор: Георги Георгиев (София Булс) – 22.7 точки средно на мач

Сезон 2013/2014 – Ботев 2012Филип КаменовВладимир ДичевИван АнгеловМихаил ИвановАнатоли СтояновЗоран ЙовановскиСаша СтаменовХристо ЦветковТихомир КлиментовАнтонио ПетровАлбертин ЙордановЦветан ГеоргиевИлко КръстителскиХристо ЦековМартин АврамскиПламен Тодоров. Треньор: Христо Цветков

Финал: Хелга – Ботев 2012 93:95

Най-полезен състезател: Христо Цеков (Ботев 2012)

Най-добър реализатор: Борис Матраков (Хелга) – 28.3 точки средно на мач

Сезон 2014/2015 – Норт УестБорил КънчевАнгел ТашковЛеон ЛаловДимитър МиневЕмил ПетровГеорги ПековСевделин МанчевПетър ПетковКалоян РадевВладимир МиленковКалоян НиколовБорис МариновРадослав ТомовХристо МаноловПетър РадевМихаил Синапов. Треньор: Леон Лалов

Финал: Брикс – Норт Уест 60:63

Най-полезен състезател: Калоян Николов (Норт Уест)

Най-добър реализатор: Георги Гулабчев (Политехника) – 26.6 точки средно на мач

Сезон 2015/2016 – Спортни Настилки-Зуум ДизайнДамян СтояновГеорги ДангалаковДрагомир ЦановБорис МатраковАлександър ОвчаровАтанас ДаракчиевГеорги ТиловПетко ТинчевПетър ДанчевБорис МоновДимитър ТаловВиктор ВиденовСветлин ЙочевНиколай МораровИлия СтанковДимитър ГанчевИван Тилев. Треньор: Виктор Виденов. Помощник-треньори: Илия СтанковЦветан Маринов

Финал: Спортни Настилки-Зуум Дизайн – Брикс 83:72

Най-полезен състезател: Борис Матраков (Спортни Настилки-Зуум Дизайн)

Най-добър реализатор: Станислав Иванов (Гуми-Нет) – 35.0 точки средно на мач

Сезон 2016/2017 – Ботев 2012Анатоли СтояновЗоран ЙовановскиСаша СтаменовХристо ЦветковТихомир КлиментовАлбертин ЙордановЦветан ГеоргиевХристо ЦековМартин АврамскиГеорги ГулабчевХристо АнгеловПавел АнтоновИван ИвановГеорги ГеоргиевДимитър НайденовЛъчезар ЛефтеровВладимир ПетровМартин КлиментовДраган Йованович. Треньор: Цветан Георгиев. Помощник-треньор: Михаил Иванов

Финал: Ботев 2012 – Паляците 94:76

Най-полезен състезател: Павел Антонов (Ботев 2012)

Най-добър реализатор: Любомир Рачев (Кучетата от Младост) – 33.3 точки средно на мач

Сезон 2017/2018 – София Лайънс: Спас Николов, Момчил Чекърски, Любомир Ангелов, Владимир Петров, Никола Ангелов, Валери Ассев, Мартин Ассев, Роко Чолак, Николай Истатков, Цветан Балчев, Слави Костов, Кристиян Манчев, Адриан Рохо, Иван Петков, Георги Ранов, Цветомир Найденов, Павел Весели. Треньор: Николай Истатков. Помощник-треньор: Валери Ассев

Финал: София Лайънс – София Ентъртейнмънт 94:76

Най-полезен състезател: Спас Николов (София Лайънс)

Най-добър реализатор: Христо Цеков (Ботев 2012) – 31.2 точки средно на мач

Сезон 2018/2019 – ФитСпо Баскет: Венислав Наумов, Виктор Аргиров, Георги Вачев, Теодор Атанасов, Мартин Димов, Теодор Александров, Александър Иванов, Искрен Николов, Иван Илчев, Любомир Недков, Константин Коев, Стефан Караганев. Треньор: Венислав Наумов. Помощник-треньор: Теодор Атанасов

Финал: София Лайънс – ФитСпо Баскет 66:89

Най-полезен състезател: Иван Илчев (ФитСпо Баскет)

Най-добър реализатор: Радослав Йорданов (София Лайънс) – 32.9 точки средно на мач

Поздравяваме всички участници в турнира за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019!

Турнирът за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 беше белязан от изключително качествен баскетбол, много положителни емоции и поредното доказателство, че и през лятото толкова много организирани отбори очакват с нетърпение изявите си в НАЛБ.

Поздравления за демонстрирания феърплей в целия турнир за купата на НАЛБ за сезон 2018/2019 от страна на всички участници!

Тази снимка след края на финалния двубой между отборите на София Лайънс и ФитСпо Баскет е подходящ завършек на надпреварата, описващ ясно подбудите и мотивацията на участниците.

Не трябва да забравяме, че победата е нещо, към което е нормално всеки да се стреми, но смисълът на всичко, което правим, е много по-дълбок и стойностен.

А от ФитСпо Баскет определено имаха много поводи за радост след края на турнира за купата. Честито още веднъж!

Благодарим на всички замесени за положителните емоции, свързани с всички събития, които от НАЛБ организирахме през сезон 2018/2019За нас беше чест!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ