Екипът на НАЛБ Ви пожелава весели празници!

1438

НАЛБ ТИЙМЕкипът на Националната аматьорска лига по баскетбол Ви пожелава весело посрещане на Коледните и Новогодишни празници! Желаем Ви много здраве, мир, любов, хармония и сбъднати мечти!

По празниците нашата дейност продължава да бъде свързана с баскетбол, като скоро очаквайте подобрения в сайта, представяне на различни видеоматериали, информация, Коледен турнир в Добрич и още много други.

Благодарим, че през 2015 година отново бяхме заедно и показахме, че заедно можем много! Убедени сме, че заедно няма да спрем дотук. През 2016 година продължаваме с пълни сили! Благодарим за доверието и фактът, че благодарение на Вас ние се стремим НАЛБ да се развива с всеки изминал ден!

Вярваме и ще продължаваме да вярваме! *We believe*

Защо ли? От любов към играта!

А сега вижте и представянето на екипа на НАЛБ по време на звездния уикенд за сезон 2015/2016 (повече за звездния уикенд – ТУК). За съжаление не е представен целият екип, а тези, които са споменати във видеото, са: Михаил Игнатов, Велико Минков, Антония Тодорова, Леон Лалов, Кристияна Стоева, Георги Вачев (отстъстващ), Надежда Попова, Димитър Христов, Галина Йотова, Боян Жеков, Манол Герушин, Боян Алексиев, Светослав Алексиев, Иван Панов, Борис Данаилов, Марин Механджиев и Мартин Механджиев (повече за нас – ТУК). Ще продължаваме да правим всичко възможно баскетболът ни да се развива, защото и ние като Вас обичаме тази игра безумно много. Весели празници!