НАЛБ ТИЙМ срещу кадетите на Септември за старт на звездния уикенд

Както знаете, на 16.12.2018 година, Неделя, в зала Овергаз Арена ще се проведе традиционният звезден уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за четвърта дивизия. Той е с начален час 12:00.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за трета дивизия. Той е с начален час 14:00.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за втора дивизия. Той е с начален час 16:00.

ТУК можете да откриете съставите на отборите в мача на звездите за първа дивизия. Той е с начален час 18:00.

ТУК можете да откриете участниците в конкурса по забивки.

ТУК можете да откриете финалистите в конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари и за стрелба от зоната за три точки.

ТУК пък ще откриете събитието във Фейсбук относно Звездния уикенд на НАЛБ.

Звездният уикенд обаче започва с традиционния двубой на НАЛБ ТИЙМ.

Началото е дадено през сезон 2015/2016, когато екипът на НАЛБ печели своя двубой драматично с 1 точка разлика, като ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Напомняме и че изпълнение на добре познатия рефер Боян Алексиев влезе във всички възможни класации. Неслучайно за него се говори и 3 години по-късно.

Мачът далеч не беше лишен от забавни моменти и шоу елементи.

Хубавото е, че освен приятелската атмосфера и забавните моменти, определено не липсваше и баскетбол. Срещата беше оспорвана от началото до самия й край. Тя завърши при резултат 87:86 в полза на НАЛБ ТИЙМ с кош на Мартин Механджиев 5.9 секунди преди края.

През сезон 2016/2017 от НАЛБ дадохме възможност всеки желаещ отбор да предизвика екипа на НАЛБ. В крайна сметка предизвикателството на Мечките беше прието.

Загубилият отбор трябваше да танцува на подбрана от победителя песен в центъра на терена след края на мача.

Казват, че “гладна мечка хоро не играе”, но една “макарена”…

През сезон 2017/2018 се изправихме срещу представителния отбор на Септември за кадети до 16-годишна възраст.

Младите представители на баскетболен клуб Септември се представиха повече от успешно, а със сигурност и цялото преживяване се оказа само и единствено от полза за тях.

Председателят на клуба Николай Спасов също се включи в шоуто и като състезател, като не му трябваше много време, за да разкрие и качествата си.

Положителното настроение, уважението и любовта към баскетбола не спряха да бъдат проявявани от когото и да е по време на целия демонстративен мач между НАЛБ и БК Септември, а и като цяло по време на звездния уикенд на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2017/2018.

По този начин екипът на Националната аматьорска лига по баскетбол запази 100-процентовия си актив, като по всяка вероятност ще направи всичко възможно да удължи победната си серия и след звездния уикенд за сезон 2018/2019.

Съперник на НАЛБ ТИЙМ и тази година ще бъде отборът на Септември за кадети до 16 години.

Баскетболен клуб Септември е проект с изключително богата история, който цели да популяризира и развива любимата игра сред младото поколение.

Преди повече от година в управата на клуба влязоха Мартин Механджиев и Димитър Христов.

НАЛБ и БК Септември са в изцяло партньорски отношения, като именно това е поредният проект за подрастващи, който Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепя с всички сили.

ТУК можете да откриете сайта на БК Септември.

ТУК пък ще откриете и отбора на клуба за кадети до 16 години, който ще се изправи срещу НАЛБ ТИЙМ. Тимът ще бъде воден от Николай Спасов.

Трябва да отчетем обаче и че през този сезон плодовете от труда, положен в последно време в баскетболен клуб Септември са повече от видими, а за това свидетелства и фактът, че представителният отбор на БК Септември за кадети до 16-годишна възраст има само победи от началото на сезон 2018/2019. Тимът е изиграл 3 мача в държавното първенство, като е спечелил и трите. Имайки предвид нищожните възможности за изява, несъмнено двубоят срещу НАЛБ ТИЙМ ще представлява и много ценен опит за младите таланти.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че ще можем да направим подрастващите състезатели на Септември също част от звездния уикенд на НАЛБ.

Повече информация за екипа на НАЛБ можете да откриете ТУК.

Ето го и състава на НАЛБ ТИЙМ за двубоя:

1 – Александър Предов
2 – Велико Минков
3 – Александър Кирицов
4 – Димитър Христов
5 – Любомир Борисов
6 – Иван Димитров
7 – Емил Георгиев
9 – Йордан Манов
12 – Спас Колев
13 – Боян Алексиев
14 – Христина Деведжиева
22 – Панайот Цонев
23 – Константин Близнаков
26 – Цветан Кръстев
41 – Мартин Механджиев

Треньор: Марин Механджиев

Разбира се, очаквайте и изненади.

Срещата ще бъде ръководена от Иван Панов и Светослав Алексиев.

БК СЕПТЕМВРИ

НАЛБ

По време на целия звезден уикенд очакваме много зрители, медии и официални гости. Каним всички приятели на НАЛБ и на баскетбола на 16.12.2018 година в зала Овергаз Арена. Нека за пореден път покажем огромния потенциал на баскетбола. Надяваме се, че няма да разочароваме никого. Благодарим за подкрепата!

Стартът е ясен: 10:00 часа – НАЛБ ТИЙМ – Септември

*We believe*